BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elmadağ'da bayram neşeyle kutlandı

Elmadağ’da bayramlaşma töreni farklı merkezlerde gün boyu sürerek halkla birlikte kutlandı.

Abone ol

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; Elmadağ Merkez, Hasanoğlan ve Yeşildere bölgelerinde vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Elmadağ’da bayram heyecanı ilk olarak Elmadağ Belediyesi Hizmet Binası’nda yaşandı. Belediye binasında öğlen saatlerine kadar halkla bayramlaşan Başkan Gazi Şahin, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
Başkan Gazi Şahin, belediye hizmet binasına gelen yüzlerce çocuğa bayram şekerlerini kendi eliyle vererek çocukların alınlarından öptü. Belediye hizmet binasının ardından Elmadağ Halk Eğitim Merkezi’nde Elmadağ Kaymakamlığı’nın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Başkan Gazi Şahin, burada Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Ertuğrul Yurtseven, Elmadağ Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Demir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri yetkilileri ve törene katılan vatandaşlarla bayramlaştı.

Elmadağ ilçe merkezinden sonra Hasanoğlan ve Yeşildere mahallelerine geçen protokol heyeti burada da vatandaşlarla bayramlaşarak Ramazan Bayramı’nın ilk gününü vatandaşlarla bayramlaşarak ve sohbet ederek geçirdiler.

Şehit yakınları ve gaziler ziyaret edildi

Elmadağ merkezde bayramlaşan protokol heyeti daha sonra Elmadağ Hasanoğlan Mahallesi’nde Şehit Polis Memuru Rüstem Çalkaya’nın ailesini ve Yeşildere Mahallesi’nde Şehit Zülfikar Kaya’nın ailesini ziyaret etti. Şehit yakınlarıyla sohbet eden protokol, daha sonra Şırnak ilinde gazi olan Hakan Bahçeci ve Kore gazisi 84 yaşındaki Hasan Babadağ’ı ziyaret ettiler. Protokol heyeti ile birlikte şehit ailelerini ziyaret eden imam şehitlerin ruhu için Kuran’ı Kerim okudu.

Şehit Aileleri Elmadağ’da yapılan Elmadağ Şehitlik Anıtı için Başkan Gazi Şahin’e ve emeği geçenlere teşekkür ederek protokol heyeti ile bir süre sohbet etti.