BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.425,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayramda onlarda unutulmadı

Seyhan Belediyesi Huzurevi sakinleri, sabah kahvaltısında iktidarın ağır toplarını ağırladı.

Abone ol

Seyhan Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar Ramazan Bayramı’nın ilk günü sabah kahvaltısında belediye başkanı ve milletvekillerinin sürpriz ziyaretiyle karşılaştı.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün ev sahipliğinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile milletvekilleri Vahit Kirişci, Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude ve Seyhan İlçe Başkanı Sadullah Kısacık sabah kahvaltısını eşleriyle birlikte Seyhan Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılarla birlikte yaptı.

Kahvaltı ettiler

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde sabah kahvaltısına ev sahipliği yaptığı için Huzurevi’nin ilk ziyaretçisi Başkan Öztürk ve ailesi oldu. Öztürk, Huzurevi’nin girişinde beraberinde Adana Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fazlı Doğanç ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Bayramın ilk gününde Huzurevi sakinleriyle sabah kahvaltısı yapmaya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile Adana Milletvekilleri Vahit Kirişci, Necdet Ünüvar ve Fatoş Gürkan’a huzurevi hakkında genel bilgiler verildi.

Teşekkür etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, bayram sabahında kendilerini huzurevi sakinleriyle sabah kahvaltısında buluşturan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’e teşekkür etti:

“Kendisi iki dönemdir gerçekleştirdiği birbirinden önemli hizmetlerle Türkiye’ye örnek bir belediye başkanıdır. Belediyecilik yalnızca yol yapmak, kaldırım yapmak demek değildir. Belediyecilik tıpkı içerisinde bulunduğumuz bu huzurevi örneğinde olduğu gibi ülkemize emeği geçen siz değerli büyüklerimize hizmet etmektir” 

 Konuşmaların ardından Seyhan Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik ve diğer davetliler tarafından huzurevi sakinlerine verildi.