BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gaziantepe Van Hooijdonk sürprizi

Fenerbahçe'nin eski yıldızı ve Türk futbolunun gönlünde yer edilen eski futbolcu Van Hooijdonk eski takım arkadaşlarını ziyaret etti.

Abone ol

Gaziantepspor'un antrenmanında sürpriz ziyaretçi vardı. Fenerbahçe'nin eski yıldızı ve Türk futbolunun gönlünde yer edilen eski futbolcu Van Hooijdonk eski takım arkadaşları olan Mehmet Yozgatlı, Hakan Bayraktar ve Recep'i ziyaret etmek için Gaziantepspor'un dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret etti.

Van Hooijdonk Gaziantepspor Genel Menejeri Abdurrahman Bayındır ile bir süre sohbet ederken kenardan eski arkadaşlarını ve Gaziantepspor'un çalışmasını takip etti. Hooijdonk yaptığı açıklamada, kampa eski arkadaşlarını görmek için geldiğini söyledi.

"GAZİANTEP DEPLASMANINDA HEP KAZANDIM”

Eski Fenerbahçe'li Van Hooijdonk, Gaziantepspor ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunarak; "Şu an takım hakkında bir şey diyemem, çünkü bir çoğunu bilmiyorum. Ben burada sadece Mehmet Yozgatlı, Hakan Bayraktar ve Recep'i tanıyorum. Kampa gelişimin amacı da eski arkadaşlarımı ziyaret etmekti. Hakan, Mehmet ve Recep ile çok güzel anılarımız oldu. Türkiye'de 2003 yılından bu yana dolu dolu yıllar geçirdim, çok mutluydum. Gaziantep deplasmanı için ise hep zor deplasmandı ancak bana zor gelmedi çünkü ilk Gaziantep deplasmanında 5-0 kazanmıştık. Birde 1-0 kazandığımız maçtı o maçta Gaziantepspor taraftarları tribünleri yakmıştı. Yani ben Gaziantep deplasmanında hep kazandım diye bilirim" diye konuştu. Hojdonk, Gaziantep denince baklavayı hatırladığını belirterek, "Gaziantep denince akla gelen ilk şey baklava. Gerçekten baklava çok güzel bir şey ancak dikkat lazım yoksa kilo alırsın" deyince orada bulunanların gülmesine neden oldu.

İBRAHİM KIZIL KAMPA KATILDI

Gaziantepspor kulüp başkanı İbrahim Kızıl bugün öğle saatlerinde takımın Hollanda kampına katıldı. Transfer çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle kampa gelemeyen başkan İbrahim Kızıl, bugün kampa dahil oldu. Kampa gelen İbrahim Kızıl'ın bir hayli neşeli olduğu gözlenirken yarın Gaziantepspor'da son gelişmeler hakkında basın toplantısı yapması bekleniyor.