BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.402,46
HABER /  GÜNCEL

Gazeteciye Ulusta silahlı saldırı

Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Yazıcı, Ulus'taki evinin önünde silahlı bir kişi tarafından sağ bacağından vuruldu.

Abone ol

Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Yazıcı, Ulus'taki evinin önünde silahlı bir kişi tarafından sağ bacağından vuruldu. Saldırgan tek el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgilere göre Alp Yazıcı sabah 09.30 sıralarında işine gitmek için Ulus Kelaynak Sokak, Bahar Apartmanı'ndaki einden çıktı. Bu sırada yanına yaklaşan 25 yaşlarında üstünde kapşonlu sweat shirt bulunan bir genç belinden çıkardığı silahla Yazıcı'ya bir el ateş etti. Yere düşen Yazıcı acı içinde kıvranırken saldırgan koşarak olay yerinden uzaklaştı. Yazıcı daha sonra çevredekilerin yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Bir saat süren tedavinin ardından Yazıcı taburcu edildi.

Yazıcı'nın polise verdiği ifade saldırganı tanımadığını söylediği öğrenildi. Başında kapşon olduğu için saldırganın yüzünü göremediğini ve kimseden şüphelenmediğini söylediği öğrenilirken polis çevredeki işyeri ve site güvenliklerine ait kameraları incelenmeye aldı.