BIST 10.275
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.402,35
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gazeteci ile Bakan arasında tatsız diyalog

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın kitap fuarındaki ziyaretinde tatsız anlar kameralara yansıdı. Bakan Kılıç, gazeteci Yusuf Kaplan'ın konferansına girince ikili arasında gerginlik yaşandı.

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Yenişafak yazarı Yusuf Kaplan arasındaki tatsızlık kameralara yansıdı. Kılıç, Kaplan'ın konferans verdiği salona giderek sahneye çıkınca, ikili arasında ikili arasında soğuk rüzgarlar esti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dün Siirt'te kitap fuarını ziyaret etti. Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Yenişafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın konferans verdiği salona girdi.

SALONDA TATSIZ ANLAR

Bu sırada kürsüde konuşma yapan Yusuf Kaplan’ın yanına giden Bakan Kılıç, "Nasılsınız hocam, iyi misiniz?" diye sordu.

Yusuf Kaplan "İyiyim, neredesin abi ya?" demesi üzerine Bakan Kılıç, "Öyle bir şey yaptın ki ben gideyim hemen... Valla ben hemen çıkayım" dedi. Yusuf Kaplan da "Tabi ki git abi. Ne işin var ya?" diye karşılık verince ortam tatsızlaştı.

"KUSURA BAKMAYIN..."

Kısa süre duraksayan Bakan Kılıç, "Ne oldu, hayırdır?" diye soru sordu. Yazar Kaplan bunun üzerine, "Adam gelir dinler. Dolaşıyorsunuz, Yusuf Kaplan konuşuyor. Abuzittinin birisi değil ki. Adam 5 dakika dinler, 10 dakika dinler" dedi.

Bunun üzerine Bakan Kılıç, "Peki, tamam ben anladım hocam. Kusura bakmayın rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonundan ayrıldı.