BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.491,27
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Bozkurt'dan skandal sözler!

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, referandum üzerinden hükümeti tehdit etti. Bozkurt, skandal sözlerinde referandumda 'hayır' çıkmaması halinde bunun hesabını soracaklarını ileri sürdü.

Abone ol

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un referandumla ilgili sözleri ortalığı karıştırdı. Bozkurt, referandumda "evet" oyu verecekleri açıkça tehdit etti, sonucun istedikleri gibi çıkmaması halinde bunun bedelini ödeteceklerini iddia etti.

Halk TV'de Halk Arenası adlı programa katılan CHP'li Hüsnü Bozkurt, referandum üzerinden hem hükümeti hem de referandumda "evet" oyu verecekleri tehdit etti.

Programda, 16 Nisan'daki referandumda yüzde 65 'hayır' oyu çıkacağını ileri süren Bozkurt, istedikleri sonucun çıkmaması halinde bunun bedelini ödeteceklerini söyledi. İşte Bozkurt'un o tepkilere neden olan sözleri:

"Diyelimki "Evet" çıktı kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye Sakarya'ya Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz."