BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  MAGAZİN

Game of Thrones'un güzeli kapak oldu

Game of Thrones'un Daenerys Targaryen'ı Emilia Clarke dizi hakkında açıklamalarını Wall Street Journal adlı dergide yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dünya'yı kasıp kavuran ve izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinin Khaleesi'si Emilia Clarke, Wall Street Journal adlı derginin kapağında yer aldı.

Game of Thrones adlı dizide Khaleesi rolünü canlandıran genç oyuncu Emilia Clarke kendisini gerçektende Ejderhaların Annesi gibi hissettiğini belirtti.

26 yaşındaki oyuncu dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones adlı dizide canlandırdığı Daenerys Targaryen karakterine başta çok zor alıştığını fakat gün geçtikçe rolle bütünleştiğini itiraf etti.

1.20140206092913.jpg


İngiliz yıldız Emilia Clarke aynı zamanda Mart ayının sonunda 4. sezonu yayınlanacak olan Game of Thrones dizinin yeni sezonuna dahi çarpıcı ipuçları verdi. Canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteri hakkında açıklamalarda bulunan güzel oyuncu büyük bir denizde yüzme ümidi ile büyüyen karakterinin ufak bir gölde boğulmasını ve daha sonra sorunları ile yüzleşerek bir kadının içinde büyüttüğü kız ile karakterin günden güne saygınlaşmasını detaylı bir şekilde anlattığı belirtilidi.

2.20140206093333.jpg