BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones 6. sezon 2. fragmanı Jon Snow öldü mü?

Game Of Thrones 6. sezon 2. fragmanı HBO'nun sitesinde yayınlandı. Game Of Thrones 6. sezon 2. fragmanı Jon Snow'un ölü olarak görüldüğü sahne ile başlıyor.

Abone ol

Game Of Thrones'un 6. sezon 2. fragmanında  milyonlarca kişi tarafından merakla cevabı beklenen 'Jon Snow öldü mü?' sorusuna ve GOT hayranlarında merak uyandıran pek çok konuya dikkat çeken tüyolara yer verilmiş.

Game Of Thrones'un 6. sezon yeni fragmanı, akıllarda kalan tüm soru işaretlerini giderirken, Jon Snow hayranlarını hüzne boğdu. Jon Snow'un cesedinin gösterildiği sahne ile başlayan fragmanda;  'Jon Snow ölür. Daenerys güçlü bir adamla tanışır. Cersei kız kardeşini tekrar görür.' sinopsisi yer aldı. Böylece Jon Snow'un Game Of Thrones dizisine veda ettiği kesinleşmiş oldu.

Game Of Thrones 24 Nisan'da ekrana gelmeye hazırlanırken, 6. sezon 2. fragmanın kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenmesi dizinin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon için yayınladığı yeni fragman 14 saat içinde 4 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Yeni sezonunda da hayranlarını şaşırtmaya devam etmesi beklenen Game Of Thrones dizisinin bu sezon da reytin rekorları kırması bekleniyor.

İşte GTO hayranlarını heyecanlandıran o fragman: