BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.420,67
HABER /  GÜNCEL

Suphi Altındöken'in annesi isyan etti Çöpe mi atayım?

Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in annesi oğlunun cenazesinin defnedilmemesine isyan etti. Altındöken'in annesi, 'Oğlum öldü, niye gömdürmüyorsunuz? Çöpe mi atayım?' diyerek gözyaşı döktü.

Abone ol

Özgecan Aslan'ın katili öldü haberi tüm Türkiye'nin gündeminde. Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Suphi Altındöken'in cenazesi ortada kaldı. Mersin ve Adana'da cenaze istenmedi. Altındöken'in annesi duruma isyan etti.

Suphi Altındöken'in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra toprağa verilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü. Burada gömülmesine izin verilmeyen cenaze yeniden Adana'ya götürüldü.

Cenazelerini defnedecek yer, götürecek araç bulamayan Naciye Tan, morg önünde "Oğlum öldü artık ne istiyorsunuz niye gömdürmüyorsunuz? Oğlumu çöpe mi atayım" diyerek feryat edip gözyaşı döktü.


 
ÖZGECAN'IN KATİLİNE ADANA'DA DA MEZAR YOK

Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin Adana'da da defnedilmesine izin verilmedi.   Adana E Tipi Kapalı Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Altındöken'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra gece defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine gönderildi. Ancak Tarsus Belediyesi'nin izin vermemesi üzerine Altındöken'in cenazesi sabah saatlerinde özel bir araçla Adana'ya getirilerek devlet hastanesi morguna konuldu.

BELEDİYELERDEN CENAZE ARACI TEMİN EDİLEMEDİ
 
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de izin vermemesi üzerine defnedilemeyen Altındöken'in cenazesi, hala morgda bekletiliyor. Yakınları ise Altındöken'in cenazesinin annesi Naciye Tan'ın Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kocaköy'de toprağa verilmesini kararlaştırdı. Belediyelerden cenaze aracı temin edemeyen Altındöken'in yakınları cenazeyi götürebilecek araç arıyor.

ÖZGECAN'IN KATİLİ ÖLDÜ DİYE ÇİKOLATA DAĞITTILAR

Ahmet Suphi Altındöken’in öldürülmesi üzerine bir grup vatandaş sevinçten İnönü Parkı’ndaki vatandaşlara çikolata dağıttı.

“Özgecan’ın katili sapığı öldürenlerin geçmişleri hürmetine” diye dağıtılan çikolatalara karşılık vatandaşların “Öldürenin eline sağlık, Allah razı olsun. İyi olmuş. Babasını da öldürsünler” demesi dikkat çekti.

“İNSANLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE TARAFTAR DEĞİLİZ AMA..."

Çikolata dağıtan vatandaşlardan Ertan Kutluana, Özgecan Aslan’ın hunharca katledildiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

“Onu katleden sapığı cehennemin dibine yollayan Gültekin A. arkadaşımızın geçmişlerinin ruhu için böyle bir şey yapmak istedik. Maalesef ki ülkemizde adalet mahkumlardan beklenir oldu. Biz insanların öldürülmesine taraftar değiliz, hiçbir zaman da olmadık ama Özgecan’ın katili tabii ki insan değil. O bir sapık, yaratık. Darısının da Karaman’da ve Türkiye’nin diğer bölgelerinde çocuklarımıza taciz ve tecavüzde bulunanların başına gelmesini temenni ediyoruz.”