BIST 9.803
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,38
HABER /  MEDYA

Nagihan Karadere eşi kimdir kızı ve kocasıyla şaşırttı

Survivor Nagihan Karadere kimdir kızı ve kocası ile bambaşka bir resimler veriyor. Eşi hakkında bilgi vermeyen Nagihan Karadere mutlu bir aileye sahip.

Abone ol

Survivor adasında Tuğba Özay'a attığı kazıkla gündeme oturan Nagihan Karadere evli mi eşi kimdir? Kocasından Survivor'da hiç söz etmeyen Nagihan Karadere kızıyla birlikte instagram hesabında çok pozitif ve mutlu bir eş resmi çiziyor.

Survivor'da başarılarıyla olduğu kadar son dönemdeki manevraları ile konuşulan Nagihan Karadere adının flaş ismi olmayı başardı. Tuğba Özay'ı iki aylık Survivor yoldaşlığının ardından hiç bir sebep yokken ortada bırakan Nagihan Karadere, 'güçlünün yanında yer almak istedim' dediği Atakan ile ekibine dahil oldu. Ancak Nagihan Karadere'nin manevrası bitmiyor. Bu kez Atakan'ın grubunu dağıttı ve Mehmet ile Yattara ile birlikte adada üçüncü bir grup oluşturdu.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR EŞİ VE KIZI

survivor nagihan karadere kimdir kocasi ve kizi fotograflari resimleriPeki kimdir Survivor'ın huysuz kızı Nagihan Karadere. Sürekli adını andığı ve iletişim kurmak için can attığı kızının ve eşinin adı nedir? İşte Nagihan Karadere hakkında bilgiler.

Ece isminde bir kızı olan Nagihan Karadere nedense eşinden hiç söz etmiyor. Oysa Nagihan Karadere evli ve instagramda da kocasıyla hayli mutlu fotoğrafları var.

NAGİHAN KARADERE KOCASI UMUT KİMDİR

Nagihan Karadere Survivor adasındakinin aksine instagramdaki fotoğraflarında bambaşka bir profil çiziyor.

Bir kızı olan Nagihan Karadere kimdir eşi nasıl biri? Nagihan Karadere evli ve bir çocuk annesi.

Nagihan Karadere'nin adını çok fazla anmadığı kocasının ismi Umut... Instagram hesabında eşi Umut ve kızı Ece Arven'in bol bol fotoğraflarını paylaşmış.

Nagihan Karadere ve eşi Umut düğün fotoğraflarında hayli mutlu görünüyorlar. Nagihan Karadere'nin kocasıyla mutlu bir evliliği var.

NAGEHAN KARADERE KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Nagihan Karadere eski bir milli atlet. 1984 doğumlu olan Nagihan Karadere Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden. Fenerbahçe'de yetişen Nagihan Karadere sürat koşuları branşında yarıştı. Nagihan Karadere 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

Nagihan Karadere aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya sahibi.  Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeralan Nagihan Karadere ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

NAGİHAN KARADERE ÖYLE BİR HATA YAPMIŞTI Kİ...
 
2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

NAGİHAN KARADERE VE TUĞBA ÖZAY KAVGASI

Survivor adasında başarılı bir grafik sergileyen Nagihan Karadere buna rağmen ünlüler SMS sıralamasında iyi bir bir yerde değil. Bunun sebebi de izleyicilerin hoşuna gitmeyen manevraları ve Tuğba Özay'ın deyimiyle 'adam satışları'.

Tuğba Özay dedikodusunu yaparken bastığı Nagihan Karadere'nin önüne tükürünce aralarında tüm ilişki koptu.

NAGİHAN KARADERE SMS OY SIRALAMASINDA KAÇINÇI?

Nagihan Karadere Survivor SMS sıralamasında performansının aksine iyi bir yerde bulunmuyor. Puan sıralamasında birinci ya da ikinci olan Nagihan iş halk oylamasına geldiğinde vasatı aşamadı. Bunun sebebi de dediğimiz gibi adadaki tutarsız davranışları. İşte ünlüler takımının bugüne kadar SMS oylaması ve Nagihan Karadere'nin sıralamadaki yeri;

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

Ünlüler takımı en son 5 Nisan 2016 tarihinde SMS oylamasına çıktı ve oy sıralamasına göre Yılmaz Morgül elenen isim oldu.

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor unluler oy siralamasi sms sonuclari tam listesi