BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Ezgi Avcı kimdir aslen nereli? Arda Türkmen ile...

Survivor Ezgi Avcı performansı iyi olmasa da adada kalmayı başardı. Peki kimdir Ezgi Avcı kimdir ve aslen nerelidir nasıl ünlü oldu? İşte Ezgi avcı biyografisi.

Abone ol

Survivor ünlülerde takımında yer alan Ezgi Avcı ve Avatar Atakan çok yakınlar. Peki kimdir Ezgi Avcı , SMS oylaması sıralaması göz önüne alındığında birinci olur mu?

Survivor adasında bu hafta Atakan dokunulmaz olduğu için SMS birincisi büyük merak konusu. Yattara birincilik bekleyen isim. Ancak Ezgi Avcı Survivor adasında son SMS oylamasında Atakan'dan sonra ikinci sırada çıkmıştı. Bu da Ezgi Avcı'yı birinciliğin adayı yapıyor.

EZGİ AVCI KİMDİR NERELİ?

Peki kimdir Ezgi Avcı ve aslen nereli ne iş yapar? 

Miss Turkey güzellik yarışmasında 3. olan Ezgi Avcı İstanbul doğumlu. 21 yaşında olan Ezgi Avcı Survivor ünlüler takımı içinde ilk günden dikkat çekti. 

Miss Turkey güzellik yarışmasından sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da işletme okuyarak tamamladı.

Ezgi Avcı eski bir voleybolcu. ABD'deki eğitimini de voleybol bursu sayesinde yaptı.


Ezgi Avcı instagram hesabında Arda Türkmen ile olan bu fotoğrafına yer vermiş. Sevgilisi olup olmadığı bilinmeyen Ezgi Avcı fanları tarafından Atakan ile yakıştırılıyor. İkilinin arasından su sızmıyor olması da bu dedikodulara zemin hazırlıyor.