BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12
HABER /  MEDYA

Yılmaz Özdil CHP delegelerine 'gerizekalı' dedi

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu'nu tek genel başkan seçen CHP'lilere 'gerizekalı' dedi.

Abone ol

Yılmaz Özdil, bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'ye çok sert eleştiriler yöneltti.

Kılıçdaroğlu'yla yıldızı barışmayan Sözcü yazarı yine lafını esirgemedi. CHP başlıklı köşesinde hedefinde sade Kılıçdaroğlu değil, onu seçmeye devam eden CHP delegeleri, iktidar partisinin oyunu düşürür umuduyla MHP adaylarına yer veren Halk TV vardı. İşte o olay yazıdan bir bölüm:

BİLİMSEL OLARAK TESCİLLENMİŞ AHMAK

"Aynı şartlarda farklı sonuç beklemek ahmaklıktır demiş Einstein… Bilimsel olarak tescillenmiş ahmak mıyız? Partimizin mevcut yönetimine bakıp, ilk seçimden umutlu olan var mı aramızda? Gazetecilerle yemek esnasında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi bile açık açık “seçimi kazanma ihtimalim yok” derken, Kılıçdaroğlu’nu hâlâ ve tekrar tekrar genel başkan seçmek gerizekalılık değil midir?

HALK TV GOYGOYCULARI

Halk Tv geçen seçimde, belki Akp’nin oylarını düşürür umuduyla HDP’ye sarılmıştı. Şimdi aynı Halk Tv, belki Akp’nin oylarını düşürür umuduyla MHP genel başkan adaylarına geniş yer veriyor. Akp’nin oylarını düşürmek için mevcut CHP’de umut olmadığını Halk Tv’nin goygoycuları bile biliyorken… Halk tv seyredenler bilmiyor mu?

MHP’de yaprak kımıldamıyordu, bakın şimdi cıvıl cıvıl, kapısı penceresi sıkı sıkıya kapalıydı, koridorları bahar havası aldı, geleceğe dair umutlar tazelendi, tek sütun haber bile olamıyordu, şu anda Ankara’nın bir numaralı gündemi… Adaylar hergün bir başka şehire gidiyor, hergün bir başka kanala çıkıyor. İktidarla rekabet edemeyen partiye, henüz kongre bile toplanmadan rekabet gücü geldi, enerji geldi.

Peki n’olacak bu CHP’nin hali…
Artık her CHP’linin kendi kendisine sorma vakti gelmedi mi?"

Yazının tamamı için tıklayın