BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53
HABER /  POLİTİKA

Sözcü'den olay Erdoğan fotoğrafı öncesine bakın

Sözcü gazetesi Vodafone Arena'nın açılına katılan Cumhurbaşkan Erdoğan'ın tribünde çekilen fotoğrafını bakın nasıl verdi!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Erdoğan'a muhalif tutumuyla bilinen Sözcü, paylaştığı fotoğrafın öncesini ve sonrasını göstermeyerek tartışılan bir habere imza attı.

Sözcü gazetesi, Vodafone Arena Stadı'nın açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Tek adam tribünü" manşetini attı.

'ERDOĞAN'I AYAKTA BEKLEDİLER' İDDİASI

Erdoğan ve kardeşinin tek başına oturduğunu yazan gazeteye göre Başbakan ve bakanlar onu ayakta bekledi.

Manşetin üstüne "Erdoğan işte böyle bir Türkiye istiyor" diye yazan gazete, haberde "Gül'den Başbakana, bakanlardan diğer yetkililere kadar herkes önü ilikli halde Erdoğan'ın ağzının içine bakıyordu." ifadelerine yer verdi.

İŞİN ASLI ÇOK FARKLI

Peki Sözcü'nün dediği gibi "50 kişilik açılış heyeti Erdoğan'ın önünde tek sıra dizildi" mi? Milyonlarca insanın ekran başında canlı yayınla izlediği görüntüler Sözcü'nün verdiği fotoğraftan çok ama çok farklıydı.

TRİBÜNLERDEN SAHAYA İNERKEN ANİDEN KOLTUĞA OTURUYOR

Görüntülerde Erdoğan ve heyet kurdela açılışını yaptıktan sonra tribünlerden aşağı sahaya doğru iniyor. Erdoğan burada bir sürpriz yapıp koltuğa oturuyor. Erdoğan'ın burada oturması yaklaşık 25 saniye sürüyor. İşte Erdoğan'ın "tribündeki tek adam" pozunu Sözcü buradan çıkarıyor.

O GÖRÜNTÜ ANLIK OLUŞTU

Cumhurbaşkanı bu esnada açılış heyetiyle birlikte kısa bir sohbet gerçekleşiyor. Spontane oluşan görüntünün ardından Erdoğan ve beraberindekiler, sahaya inip futbol topuyla gösteri yapıyorlar.

ERDOĞAN VE HEYET NE YAPIYOR?

İŞTE GÖRÜNTÜLERİN TAMAMI

İŞTE SÖZCÜ'NÜN OLAY ERDOĞAN MANŞETİ