BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in cüzdanı ve pasaportu çalındı

Alışveriş merkezinde cüzdanı ve pasaportunun içinde bulunduğu çantayı hırsızlığa kurban eden Mostafa Mohamed, milli takım için Mısır'a gidemeyebilir.

Abone ol

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'in başına talihsiz bir olay geldi. Sabah gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz hafta bir alışveriş merkezine giden 23 yaşındaki golcünün çantası çalındı. Çantanın içinde cüzdanının yanı sıra pasaportunun da olduğu öğrenildi.

Alışveriş merkezindeki güvenlik kameralarına hırsızlık anı yansıdı. Ancak hırsızla birlikte cüzdan ve pasaporta hala bulunamadı.

Milli takıma gidemeyebilir
Mısır Milli Takımı'ndan davet bekleyen golcü futbolcu pasaportun bulunamaması durumunda ülkesine dönemeyecek. Bu duruma morali bozulan oyuncu sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor.

Mohamed 10’un peşinde
Yönetimle sorunlar yaşayan Belhanda gidince Galatasaray'daki 10 numaralı forma yıllar sonra boşa çıktı. Efsane formayı Sneijder'den teslim alan Faslı futbolcu, tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Yeni sezonda 10 numarayı kimin sırtına geçireceği merak konusu. Olası yeni transferi baskıya sokmak istemeyen sarı-kırmızılı kulüpte 10 numara için en güçlü aday Mostafa Mohamed. Fenerbahçe'ye attığı golle taraftarın kalbine giren, şu an 31 numaralı formayla boy gösteren Mısırlı oyuncu, yeni sezonda 10'u giyebilir.

8 maçta 6 gole imza attı
Satın alma opsiyonuyla birlikte 1,5 yıllığına Zamalek'ten kiralanan Mostafa Mohamed şu ana kadar Galatasaray formasıyla çıktığı 8 maçta 6 gole imza attı.