BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,96
ALTIN 2.448,52
HABER /  SPOR

Galatasarayın muhtemel onbiri

Liverpool maçının 2. yarısında oynadığı futbolla umut veren Galatasaray, Konya'yı ağırlıyor.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a 3-2 yenilen ancak ikinci yarı oynadığı futbolla taraftarını memnun eden Galatasaray, lige döndü. Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Süper Lig’in 8. haftasında bugün Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Vedat Yüksel yönetecek.

Turkcell Süper Ligi'nde Konyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da tek hedef galibiyet.

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 3-2 yenilmesine karşın, özellikle maçın ikinci yarısında sergilediği futbolla göz dolduran sarı-kırmızılı takım, kendi taraftarı önünde Konyaspor'u yenerek ligde Trabzonspor karşısında aldığı sezonun ilk mağlubiyetini de unutturmak istiyor.

SABRİ’NİN DURUMU BELİRSİZ
Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılılarda, sakatlıkları süren Necati ile Ergün forma giyemeyecek. Liverpool maçında ayak bileğine darbe alan Sabri'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL 11
Galatasaray'ın Konyaspor karşısına, Mondragon, Sabri (Cihan), Song, Tomas, Orhan, Hasan Şaş, Ayhan (Inamoto), İliç, Arda, Ümit ve Hakan (Hasan Kabze) muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.