BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  SPOR

Galatasarayın hocası kim?

Galatasaray'ın hocası kim? Tarftar kadar spor medyasının da aklı karıştı. Alman mı yoksa Fransız hoca mı geliyor?

Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, geçtiğimiz cuma gecesi katıldığı şampiyonluk kutlamaları sırasında, “Yeni teknik direktörümüzü salı günü açıklayacağız” demişti. Bu sözlerin üzerine dün tüm medya mensupları Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yolunu tuttu.

Birkaç saat süren bekleyişin ardından Turgay Vardar Basın Odası’na gelen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, “Henüz her şey bitmedi. Bu nedenle son kararımızı yarın (bugün) sizlere bildireceğiz” dedi.

Perrin için teminat mektubu gitti
Florya'da bu gelişme yaşanırken, yönetimin Fransız teknik direktör Alain Perrin için Bakırköy’deki Yapı Kredi Bankası Şubesi’nden 7.4 milyon Euro’luk bir teminat mektubunu BNP Paris’e gönderdiği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı ekibin Perrin ile 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı da ileri sürüldü. Kulübün resmi internet sitesinde, “Yeni teknik direktörümüzün açıklanması için bazı detaylı çalışmaların tamamlanması beklenmektedir” denildi. Perrin de çıkacak bir pürüz halinde rotanın yine Skibbe’ye döneceği kaydedildi.

Almanlar’a göre Skibbe bitti!..
Alman gazetesi Bild, Michael Skibbe’nin Galatasaray’la 3 yıllık anlaşma yaptığını iddia etti. Haberde, Skibbe’nin her yıl için 1.2 milyon Euro alacağı belirtildi. “Bayer’in eski hocası Türk kulübüyle poker oynuyor” başlığıyla duyurulan haberde başarılı hocanın, “Galatasaray’ın benim dışımda teknik direktörlerle görüştüğünü biliyorum. Ama ben hazırım” sözlerine yer verildi.