BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.406,54
HABER /  POLİTİKA

BBP kurultay kararı aldı

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, önümüzdeki günlerde yapılacak divan toplantısında, kurultay kararının netleşeceğini açıkladı.

Abone ol

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, önümüzdeki günlerde yapılacak divan toplantısında, kurultay kararının netleşeceğini ve tarihinin teşkilatlara bir genelge ile bildirileceğini açıkladı.

BBP 7. Olağan Kurultayının sonbaharda yapılması planlanıyor. Genel Sekreter Yalçın Topçu, önümüzdeki günlerde yapılacak divan toplantısında, kurultay kararının netleşeceğini ve tarihinin teşkilatlara bir genelge ile bildirileceğini açıkladı.

BBP MKYK toplantısı, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu başkanlığında yapıldı. Yazıcıoğlu’nun Bolu’da geçirdiği trafik kazası nedeniyle gecikmeli olarak katıldığı toplantı, yaklaşık 6 saat sürdü. Toplantıda kurultay takviminin belirlenmesi için divan yetkili kılınarak, sürecin Ekim ayında tamamlanması görüşüldü.

Kurultay sürecine ilişkin Genel Sekreter Yalçın Topçu, önümüzdeki günlerde yapılacak divan toplantısında karar alınıp, parti teşkilatlarına bir genelge gönderileceğini belirtti.

“Sonbaharda yapacağımız kurultayla ilgili hazırlıklarımıza devam ediyoruz” diyen Topçu, Genel Başkan Yazıcıoğlu’nun partilerinde Divan, MKYK, MDK ve YIK’te geçmişte görev almış partililerle görüşeceğini kaydetti.