BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,34
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'dan Fener'e dost eli!

Galatasaray Başkanı Aysal, 'Fırsatçılık yapmayız' diyerek ezeli rakibine dost elini uzattı!

Abone ol

3 Temmuz’da başlayan şike ve teşvik soruşturmasındaki süreçte zaman zaman rakiplerini kızdıran, ancak yerinde tespitleri, öngörüleri sonradan bir bir gerçekleşen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şimdi de Fenerbahçe’ye barış çubuğunu uzattı.

Milliyet'ten Nevzat Dindar imzalı haberde Üysal yakın çevresine satışa çıkarılması düşünülen futolculara talip olmayacağını söyledi.

Haberde Aysal’ın “Fenerbahçe’nin hiçbir oyuncusuna talip değiliz. Hassas bir dönemden geçiyoruz ve fırsatçılık yapmayız. Umarım Fenerbahçeli futbolculardan gitmeyi düşünen varsa, kararını yeniden gözden geçirir. Ama serbest kalsalar da ben Fenerbahçe’den oyuncu almam” ifadeleri yer alıyor.

Diğer taraftan Galatasaray Başkanı Aysal’ın göreve gelişinin 100. günü nedeniyle Lig TV’de konuk olacağı programın da, UEFA’nın Fenerbahçe’yi men etmesinin ardından askıya alındığı öğrenildi. Aysal’ın bununla ilgili olarak da, “Böyle bir ortamda çıkıp 100 günü anlatmak ne kadar doğru olur” dediği bildirildi.

ÖZDEMİR'E YANIT

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile istifa eden Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir arasında geçen telefon görüşmesinin detayları belli oldu. Özdemir’in, “Şimdi mutlu musunuz?” sözlerine karşılık Aysal’ın, “Ben bu pahalı takımı sizinle rakip olmak için kurdum. Fenerbahçe’nin düşmesi bizi mutlu etmez. Baştan beri ağır ceza gelir diye söylüyorum. Dikkat edin bugüne kadar Fenerbahçe ismini ağzımıza almadık. Resmi açıklamalarda da dile getirmedik. Keşke dikkate alınsaydık” yanıtını verdiği bildirildi. Ancak görüşmenin devamında telefonun kesildiği ve Nihat Özdemir tarafından kullanıldığı iddia edilen ağır sözlerin Aysal’a ulaşmadığı öğrenildi.