BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,96
HABER /  GÜNCEL

Eski Fenerli'den Baransu'ya şok sözler

Eski futbolcu ve spor yazarı Ogün Altıparmak şike tartışmasında Taraf muhabiri Mehmet Baransu'ya ağır sözlerle yüklendi.

Abone ol

Gazeteciler, şike soruşturmasında Fenerbahçe'nin avrupa'dan men edilmesiyle gelinen süreci Habertürk'te yorumladılar. Didem Arslan Yılmaz'ın modere ettiği programa Taraf muhabiri Mehmet Baransu ile esi futbolcu ve spor yazarı Ogün Altıparmak arasındaki polemik damga vurdu.

Altıparmak konuşurken araya giren Mehmet Baransu hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Baransu'ya sert tepki gösteren Altıparmak, 'Hiç bir şey bilmiyorsun konuşma. Senin nereden geldiğini de ben biliyorum. Senin kökünü biliyorum...' dedi. İşte o diyaloglar:

Ogün Altıparmak: Sen bilmediğin konulara girme.

Mehmet Baransu: Bildiğim konular merak etmeyin...

Ogün Altıparmak: Bilmiyosun kardeşim. Ben seni izliyorum hiç bir şey bilmiyorsun. Senin gazetende üç kişi var zaten. Bir babaları sağ-sol diye götürdü, biri laik-antilaik diye götürüyor diğeri de Türk-Kürt diye götürüyor.

Mehmet Baransu: Kim onlar ya? Bizim gazeteyi tartışma imkanı olsa yaptığımız bütün haberlerin doğruluğu ortaya çıkıyor bu günlerde...

Ogün Altıparmak: Sen alıyorsun oradan gizliden...

Mehmet Baransu: Ben seninle gizliliği tartışırım...

Ogün Altıparmak: Neyi tartışırsın? Oğlum sen dur bakalım, sen daha benim çocuklarımdan ufaksın, dur bakalım. Senin gittiğin yerden ben beş tane köşe döndüm. Olayları farklı yerlere çekme.

Mehmet Baransu: Çekmiyorum...

Ogün Altıparmak: Çekiyorsun. Senin nereden geldiğini de ben biliyorum. Senin kökünü biliyorum...

Mehmet Baransu: Nereden gelmişim biliyorsan söyle...

Sen kendin biliyorsun. Sen bir sürü günah işledin farkında değilsin...

Mehmet Baransu: Ya söyleyin o zaman. Böyle boş boş konuşmayın, boşa atmayın...

Ogün Altıparmak: Boşa atmıyorum ben. Almışım ben senin bütün haberlerini nereden yetişmişsin...