BIST 10.231
DOLAR 32,19
EURO 35,07
ALTIN 2.458,20
HABER /  SPOR

Galatasarayda sezon hazırlığı

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Abone ol

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, dayanıklılık koşularının ardından, iki grup halinde teknik çalışmalar gerçekleştirdi. İdmanın son bölümünde şut ve iki takım halinde tam sahada teknik bir çalışma yapıldı.

Galatasaray'da dün gece İstanbul'a dönen Shabani Nonda takımla kondisyon çalışmaların ardından sahada özel bir program dahilinde çalıştı. Mehmet Topal ve Servet Çetin ise takım çalışmalarının ilk kısmına katıldıktan sonra antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada özel bir antrenman yaptı.

Harry Kewell, Tobias Linderoth, Serkan Çalık ve Murat Akça tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirirken, Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın rehabilitasyon çalışmaları ise sürüyor.

Bu arada Mehmet Güven, gastroenterit nedeniyle antrenmana katılamazken, tedavisine Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde başlandığı bildirildi. İzni devam eden yeni transfer Fernando Meira antrenmana katılmadı.

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Skibbe, bu akşam yapılması gereken antrenmanı iptal etti ve oyuncularına izin verdi.

Öte yandan, milli takımlardan gelerek kampa geç katılan oyuncularla birlikte yeni transferlerin ve teknik ekibin sağlık kontrolleri yarın ve 29 Temmuz Salı günü yapılacak.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.