BIST 10.753
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.428,63
HABER /  GÜNCEL

Muğlada sapık turist paniği

Muğla'da erkek arkadaşıyla tatil yapan 66'lık turist ortalığı karıştırdı. Turistin tatilcilere yaptığı şey ise sapıkça!

Abone ol Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yaklaşık 10 bin kişinin tatil yaptığı Gümbet Sahili'nde çırılçıplak güneşlenip, günübirlik tur tekneleriyle geçen tatilcilere cinsel organını gösteren Alman uyruklu erkek turist 66 yaşındaki R.S., ortalığı ayağa kaldırdı.

Yeni Zelandalı erkek arkadaşı ile birlikte güneşlenen Alman turist, şikayet üzerine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından uyarılarak, giyinmesi sağlandı. Alman turist kendisini görüntüleyen gazetecilere tehditler yağdırdı.

Gümbet Semti'deki Haremtan Burnu'nda çırılçıplak soyunarak güneşlenen ve günübirlik mavi yolculuğa çıkan tur teknelerindeki tatilcilere ve yatlardakilere bilezik gibi bir şey taktığı erkeklik organını gösteren Alman turist R.S. tepkilere neden oldu. Yaklaşık üç saat bu şekilde güneşlenen R.S., tur tekneleriyle geçen turistler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Tekne kaptanlarının telefonla ihbarı üzerine gelen 101 nolu Sahil Güvenlik Botu'nda görevli üç asker, R.S.'yi uyardı. Uzun süre direnen R.S., askerlerin ısrarları üzerine şortunu giymek zorunda kaldı. R.S., bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecileri tehdit edip, çektikleri fotoğrafları almak istedi.



R.S., bulunduğu yerde herkesin aynı şekilde denize girip, güneşlendiğini iddia ederek, "Türkiye özgür bir ülke. Bu şekilde güneşlenmenin ve denize girmemin ne sakıncası var anlayamadım. Kimseyi rahatsız etmiyordum" dedi. R.S.'nin şortunu giyinmesinden sonra Sahil Güvenlik ekipleri, herhangi bir işlem yapmayarak, olay yerinden ayrıldı.