BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Çömezin Enstitüsü de kapatıldı

Ergenekon sanıklarından Turhan Çömez, kayıplara karıştı. Çömez, Facebook'taki kişisel sayfası ve sitesi kapatıldı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Ergenekon'un kayıp iki sanığından biri olan AK Parti eski milletvekili Turhan Çömez, arkasındaki izlerin tamamını yok ediyor. Avukatının İngiltere'de olduğunu açıklayan Çömez, Facebook'taki sayfasını ve çalışmalarını yürüttüğü ankaraenstitüsü.org'u kapattı!

Ergenekon'un izi kayıplara karışan iki sanığından biri olan Turhan Çömez, arkasındaki izlerin tamamını kapatıyor. Çömez'in yaklaşık iki yıldır sürekli aktif olan Facebook'taki sitesi dün itibariyle kullanıma kapatıldı.  Facebook'taki kişisel sayfalar; ancak üye tarafından pasif hale getirilebiliyor ya da tamamen silinebiliyor.  

Çömez'in Facebook'taki kişisel sayfasında ikibine yakın üye kayıtlıydı. Kayıtlı üyelerin politika yazılarının yer aldığı dönem dönem Çömez'in de eleştirilere katıldığı sayfanın iptal edilmesiyle birlikte, kayıtlı üyelerinin "friends" linklerin Çömez'in fotoğrafı kaldırılmış oldu. Farklı kişiler tarafından Çömez için kurulan grupların faaliyetleri ise sürüyor. Ancak bu grupların bazıları mesajlara kapatılmış durumda. Bu arada Çömez'in çalışmalarını yürüttüğü Ankara Enstitüsü'nünün resmi sitesi olan ankaraenstitüsü.org sitesi de kapatıldı. Siteyle ilgili google aramaları sonuç verirken site linklerinin hepsi bir gecede silindi.