BIST 10.159
DOLAR 32,14
EURO 35,08
ALTIN 2.470,87
HABER /  GÜNCEL

Abladan kardeşe seks şantajı

Eve gizli kamera yerleştiren abla, kız kardeşinin sevgilisi ile sevişme görüntülerini kaydetti. Sonra şantaj yaptı.

Abone ol Antalya'nın Alanya İlçesi'nde turizm işletmeciliği yapan 33 yaşındaki Meral L., sevgilisi G.G. ile sevişme görüntülerini ele geçiren ablası, eniştesi ve yeğeninin kendisine şantaj yaptıklarını ileri sürerek savcılığa şitayette bulundu. Sevişme görüntülerinin olduğu CD'lerin evinde bulunduğu abla G.Ö. ile eniştesi M.Ö. ve yeğeni S.M. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Aslen İzmirli olan ve işi nedeniyle Alanya'da sevgilisi G.G. ile oturan 33 yaşındaki Meral L., İzmir'de oturan ablası G.Ö, eniştesi M.Ö ve bankacı yeğeni S.M.'nin 3 yıl önce kendisine misafirliğe geldiklerini söyledi. Bu ziyaret sırasında ablası, eniştesi ve bankacı yeğeninin eve gizli kamera yerleştirdiklerini ileri süren Meral L., sevgilisi G.G. ile sevişme görüntelerini kaydetip CD'de çoğaltarak kendesine şantaj yaptıklarını söyledi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Meral L. şikayet dilekçesinde, ablasının ve eniştesinin, kendisinden 45 bin euro istediğini, ayrıca alacağı olan 18 bin euroyu silmesini aksi halde görüntüleri internete yayıp arkadaşlarına izleteceği tehtidinde bulunduğunu öne sürdü.

CD'LER ABLANIN EVİNDE BULUNDU

Meral L.'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada abla G.Ö.'ye ait İzmir'deki evde polis arama yaptı. Aramada Meral L.'ye ait olduğu tespit edilen sevişme görüntülerinin kaydedildiği CD'ler bulundu.

CD'lere el konulmasından sonra ifadeleri alınan abla G.Ö. ve enişte M.Ö. suçlamaları kabul etmedi. Ancak başka akrabalara da bu kopyaların posta yoluyla gönderildiği tespit edildi. Meral L.'nin sevişme görüntülerinin bulunduğu 3 kopya CD'ye savcılıkça el konuldu.

Soruşturmanın başında görüntülerin gizlice kaydedildiğini öne süren Meral L. sonradan, görüntülerin kendi rızasıyla sevgilisi tarafından çekildiğini, misafirliğe gelen yeğeninin videoyu ödünç almasıyla kopyalandığını söyledi.

Aile içi seks şantajında soruşturmayı tamamlayan savcı, İzmir 2'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde Meral L.'nin ablası G.Ö., enişte M.Ö ve yeğen S.M. hakkında, şantaj yapmak suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Sanıklar, seks görüntüleriyle şantaj yaptıkları iddiasıyla önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.