BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray rüyamdı

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, Galatasaray’a gelerek rüyasını gerçekleştirdiğini söyledi. <br/>Brezilya’nın Gremio kulübü...

Abone ol

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles, Galatasaray’a gelerek rüyasını gerçekleştirdiğini söyledi.
Brezilya’nın Gremio kulübünden transfer edilen genç futbolcu Alex Telles, Galatasaray’ın bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Galatasaray’a gelişindeki en önemli amacının yeni takımı için elinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu belirten Telles, “Brezilya’da gösterdiğim performans sonucu buraya geldim. Başkan ve yönetim bana güvenerek buraya getirdiler ve en başta hocam bana güvenerek beni getirdi. Brezilya’daki futbolla, Avrupa’daki futbol biraz daha değişik olabilir. Ben her zaman takıma yardım etmek için hazır olduğumu göstermek istiyorum. Bu transfer iki önemli kulüp arasında gerçekleşti. Bu transferde herkesin mutlu olması gerekiyor. Bir oyuncu tarafı var, bir kulüp tarafı var. Gremio’nun ve Galatasaray’ın anlaşması gerekiyor. Transfer bu yüzden biraz uzun sürdü ama sonuçta rüyam gerçekleşti ve Galatasaray takımına kavuştum. Adaptasyonum kısa sürede gerçekleşti. Beklentilerin yüksek olması normal duruyor. Bana güven en üst düzeyde olduğu için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

"REAL’DEN DAHA AŞAĞIDA DEĞİL"
Galatasaray’ın, Real Madrid’den daha aşağı bir takım olmadığını söyleyen Alex Telles, “Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile karşılaşacağız. Galatasaray’da oynamak benim için çok önemli. Galatasaray’ın bir dünya takımı olduğunu düşünüyorum” dedi.
Telles, Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda oynamak istediğini ifade ederek, “Galatasaray’da göstereceğim performans çok önemli olacaktır. Burada göstereceğim performansta milli takım hocamızın gözünde olumlu bir düşünce oluşacaktır” ifadelerini kullandı.
Alex Telles, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Bursaspor ile oynanacak karşılaşmada görev almak istediğini söyleyerek, sözlerini tamamladı.
(İHA)