BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.434,91
HABER /  SPOR

Galatasaray, Ozornwafor'u kiralama kararı aldı!

Sarı kırmızılı takım, 300 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Valentine Ozornwafor'u kiralama kararı aldı.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde sahne alacağı yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Galatasaray, önceki akşam Ryan Babel, Valentine Ozornwafor ve Adem Büyük transferlerini kamuoyuna duyurdu.

Çalışmalar yoğun devam ediyor

Uzun süredir görüşme halinde oldukları bu 3 oyuncuyu resmen renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, iki golcü ve 8 numara takviyesi için de çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Ancak Aslan'ın önünde ciddi bir engel var.

Fatih terim planını hazırladı

Kadrosunda şu anda, Muslera, Linnes, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Feghouli, Diagne, Mitroglou, Babel ve Ozornwafor olan Galatasaray'ın 14 kişilik yabancı kontenjanı dolmuş durumda. Yeni gelecek yabancı oyuncular için görüşmelerini son aşamaya getiren sarı-kırmızılılar, kontenjanı boşaltmak zorunda. Sabah'ta yer alan habere göre bu konuda planını hazırlayan teknik direktör Fatih Terim'in yabancı oyuncularla ilgili belirlediği yol haritası şöyle:

Satılacak: Diagne

Kiralanacak: Ozornwafor

Gönderilecek: Mitroglou

Alınacak: 2 forvet + 1 orta saha

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Korkunç cinayetin ardından Feridun Düzağaç'tan 2 çarpıcı iddia!
Foto Galeri Korkunç cinayetin ardından Feridun Düzağaç'tan 2 çarpıcı iddia! Galeriye Gözat