BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,88
SPOR

Galatasaray hakemi Ali Palabıyık için edepsiz sözler! Rasim Ozan Kütahyalı s.ke s.ke asacaksın

Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık kararlarıyla gündeme oturdu. Kırmızı kartlarıyla Galatasaray'ı 9 kişi bırakan Ali Palabıyık için en ağır yorum Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi. Rasim Ozan Kütahyalı Ali Palabıyık'ı bitirecek bir dosyaya sahip olduğunu iddia edince Ertem Şener 'tehdit ediyorsun' diyerek onu durdurdu. Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından ise Ali Palabıyık için edepsiz sözler etti.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'ın Alanyaspor'u konuk ettiği karşılaşmaya Ali Palabıyık ve VAR'ın tartışmalı kararları damga vurdu. Galatasaray yönetimi Ali Palabıyık'ın çıkardığı kırmızı kartlara büyük tepki gösterdi. Ali Palabıyık kararlarıyla gündeme otururken spor programlarında da en çok tartışılan isim oldu.

Yayına terazi ve Ali Palabıyık dosyasıyla çıktı

Beyaz Futbol programında ise Rasim Ozan Kütahyalı yayına terazi ve bir dosyayla çıkarak Ali Palabıyık'a öfke kustu. 'Elimde hem kararları hem özel hayatıyla ilgili dosya var' diyen Rasim Ozan Kütahyalı'yı sunucu Ertem Şener 'bu tehdite girer" diyerek durdurdu. 

Ali Palabıyık o düdüğü asacaksın!

"Ertem Şener, Ali Palabıyık dosyasını açmama izin vermiyor. Ertem’i kınıyorum. Ama bu dosya en nihayet açılacak" diyen ROK, "Ali Palabıyık’ın dosyası elimde… Ali Palabıyık düdüğünü A-SA-ÇAK. Adalet adına sesleniyorum! Bakalım Ali Palabıyık bu kantardaki kilon mu daha ağır yoksa bu dosyan mı daha ağır?" dedi. 

Rasim'den Ali Palabıyık için edepsiz sözler

Beyaz Futbol programında Ali Palabıyık dosyasını açamayan Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından yazdığı sözlerle gündeme oturdu. ROK, Ali Palabıyık için şunları yazdı:

-Sen o düdüğünü asacaksın Ali Palabıyık… O düdüğü ister seve seve asacaksın ister s… s… asacaksın Ali Palabıyık… Eğer bu ülkede Galatasaray diye bir kulüp varsa o düdük asılacak… Gerekirse Galatasaray ligden çekilmeyi bile düşünmeli

rasim ozan kütahyalı ali palabıyık twiti

Sitene Ekle