BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.410,14
YEREL

Freni boşalan kamyonet böyle uçtu saniyelerle ölümden böyle kurtuldular

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

KAĞITHANE Seyrantepe moloz yüklü kamyonetin yokuş aşağıya geri manevra yaptığı esnada frenleri boşalınca ortalık karıştı. Yaklaşık 100 metre kayan kamyonet bir araca çarpıp yeşillik alana uçtu. Dehşet anları kameralara yansırken, yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saniyeler önce caddede seyreden sürücüler ise ölümden döndü.

Kaza, saat 12.15 sıralarında Kağıthane Seyrantepe’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde 34 YK 1015 plakalı kamyonetle semtteki bir sokağa gelen sürücü Hikmet Ertürk (38), molozları kasaya yükledi.

Ertürk ve iş arkadaşı Hüseyin Kahraman (61) araca binerek yokuş aşağıya geri manevra yapmak istedi. Sürücü birkaç metre geri gittikten sonra kamyonetin frenleri boşaldı. Sürücünün kontrolünden çıkan araç süratli şekilde yaklaşık 100 metre kaydıktan sonra 61 OF 0188 plakalı otomobile çarpıp yeşillik alana uçtu.

Sürücü ve arkadaşı yaralı kurtuldu
Kaza sonucu araç kullanılamaz hale gelirken, içerisindeki sürücü Ertürk ve Kahraman hafif şekilde yaralandı. Dehşet anları ise kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sürücüler caddede seyrettikten saniyeler sonra kamyonet süratle kayıyor. Otomobile çarpan kamyonet ardından yeşillik alana uçuyor. Vatandaşlar ise koşarak olay yerine gidiyor.

Sitene Ekle
Etiketler