BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.403,62
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Ford alana sıfır faizli kredi

Ford Otosan, Ford araç alımını kolaylaştıracak yeni finansman sistemi ''FordFinans''ı tanıttı.

Abone ol

Finansal ortaklığını Yapı Kredi'nin üstlendiği FordFinans sistemi ile taşıt kredisi başvuruları Ford Otosan bayilerinde tamamlanacak.

Toplantıda verilen bilgiye göre FordFinans'ın şu anda geçerli olan desteği ile Ford Mondeo araçlarda 18 bin YTL 18 ay yüzde sıfır; Ford Focus ve Ford C-MAX de 15 bin YTL 15 ay yüzde 0,79; Ford Cargo 3230 modellerinde ise 50 bin YTL 20 ay yüzde sıfır faizli kredi veriliyor.

Ford Finans tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Ford Otosan A.Ş Genel Müdürü Michael Flewitt, otomotiv sektöründe 6 kez lider olduklarını ve 2008 yılında da her şeyin bekledikleri gibi başladığını, 7. kez birinci olmayı hedeflediklerini kaydetti.

Yapı Kredi Murahhas Üyesi ve Genel Müdürü Tayfun Bayazıt,Türk finans piyasasının öncü bankaları arasından, bu projenin uzun süreli stratejik iş ortağı olarak seçilmiş olmanın kendilerine ayrı bir mutluluk ve gurur verdiğini belirterek, FordFinans ile yerinde ve tek noktada hizmet konsepti çerçevesinde tüketicilerin araç satın alımı ve finansmanıyla ilgili tüm işlemlerini hızlıca ve zahmetsiz olarak gerçekleştireceklerini kaydetti.

Yapı Kredi Bankası olarak bu işbirliğinde teknoloji, bilgi işlem, FordFinans markalı web sitesi, FordFinans'a adanmış çağrı merkezi desteğini de tüm teknolojik imkanlarıyla sağlayacaklarını bildiren Bayazıt, ''Tüketici memnuniyeti ve sadakati için çok önemli bir çalışma olduğuna inandığım bu çalışmanın ayrıcalıklı hizmetini Ford Otosan müşterilerine de gösterme fırsatı sunduğu için ayrıca mutluluk duyuyorum'' diye konuştu.

Bayazıt, FordFinans'ın kuruluşunun, yaklaşık 1 yıllık ortak bir çalışmanın sonucu olduğunu kaydetti.