BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,65
HABER /  GÜNCEL

FLAŞ! Sırrı Sakık Başbakan'a yanıt verdi!

Kazım Karabekir'in ismini Ağrı'dan sileceğim diyen Sırrı Sakık'a cevap bugün Başbakan'dan geldi.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER (ÖZEL)-ANKARA

Başbakan Erdoğan, 1 Haziran'da Ağrı'dan belediye başkanı seçilen Sırrı Sakık'a "Bu karşı atakları getirir. O tabelanın daha büyüğünü görkemlisini millet gelir getirir yarın oraya yeniden diker" diye tepki gösterdi.

Başbakan'ın bu açıklamasına İNTERNETHABER.com üzerinden 'özel' yanıt veren Sırrı Sakık konunun bu kadar büyümesinin kendisini üzdüğünü açıkladı. Sakık şunları söyledi:

KONUNUN FARKLI ALANLARA ÇEKİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM

"Ben aslında şehrin göbeğindeki abideyi kastetmiştim. Gazeteci bana, Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak isimlerini vererek soru sorunca ben de ona, "militarizmi çağrıştıracak isimlerin olduğu cadde ve sokak isimlerini değiştireceğim" dedim.

Ben konunun bu kadar farklı alanlara çekileceğini düşünmemiştim. Dediğim çok da masumane bir şeydi. Ben bunları söylerken zaten Ağrı halkının karar vereceğini özellikle vurgulamıştım. Ben kimsenin hassasiyetleriyle oynamak gibi bir şeyi aklımdan geçirmedim."

BAŞBAKAN DAHA MÜLAYİM GEÇİŞLERLE DİZAYN EDEBİLİRDİ

Başbakan hayatı daha mülayim geçişlerle dizayn edebilirdi. Hizmetse boynumuzun borcudur. 90 yıllık Cumhuriyet boyunca geri kalmış bir şehrin bu yoksulluğunu yoksunluğunu yenmek hepimizin boynunun borcudur. Benim de Başbakanın da bu konuda sorumlulukları vardır.

ERDOĞAN'IN SIRRI SAKIK'A SÖYLEDİĞİ SÖZLER

Sırrı Sakık'ın Kazım Karabekir anıtı için söylediği sözler Başbakan Erdoğan'ı kızdırdı. Erdoğan bugün yaptığı açıklamada Sakık'a olan kızgınlığını ortaya döktü (TIKLA OKU)

başbakan-erdoğan-sirri-sakika-patladi.jpg