BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.433,16
HABER /  DÜNYA

First Lady 3 erkeği idare etmiş

İngiltere Başbakanı Tony Blair’in eşi Cherie Blair’in otobiyografi kitabını okuyanlar şok oluyor....

Abone ol First leydiliği döneminde ve öncesine ait anılarıyla her gün yeniden gündeme damgasını vuran Cherie Blair, Tony Blair ile tanıştığı dönemde 2 erkekle daha ilişkisi bulunduğunu itiraf etti.

Avukat Blair daha sonra eşi olacak Tony Blair ile Lord Irvine of Lairg’in verdiği Noel yemeğinde tanışmış. Blair çifti daha sonra aynı otobüse binerek eve gitmek için yol arkadaşlığı yapmışlar. 1975 yılında bir kış gecesi 75 numaralı Routemaster model otobüse binen çift daha sonra ikinci kata çıkmışlar. Boş olan ikinci katta birbirini tanıma fırsatı bulan Blair çifti arasındaki aşkın ilk kıvılcımları bu otobüste alevlenmiş.

Otobüste uzun süre sohbet ettiği Tony Blair gönlünü kaptıran Cherie Blair, “Kendim için yazdım” isimli kitabında “Blair ile tanıştığım dönemde hayatımda 2 erkek daha vardı, biri Liverpool’dan David Attwood diğer Londra’da John Higham’dı, Tony John’u biliyordu, John ise David’i biliyordu garibim David ise beni kendi halimde işimle meşgul biri sanıyordu” diye anlatıyor. Blair aradan bir yıl geçtikten sonra 1976 yılında Blair’in kendisine evlenme teklifinde bulunduğunu söyledi.