BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,98
HABER /  DÜNYA

Fikret Orman’ın duası

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Önümüzdeki bayram Allah bize İnönü’de bayramlaşmamızı nasip etsin" dedi.<br/>Beşiktaş’ta bayramlaşm...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Önümüzdeki bayram Allah bize İnönü’de bayramlaşmamızı nasip etsin" dedi.
Beşiktaş’ta bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Süleyman Seba Spor Tesisleri’nde yapılan bayramlaşma töreninde, babası vefat eden Başkan Fikret Orman da yer alırken, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’de katıldı. Siyah-beyazlı camianın bütün branşlarının; sporcuları, antrenörleri ve yetkilileri de bayramlaşma töreninde hazır bulundu.
Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Fikret Orman, bayramları kutlamanın dinen ibadet olduğunu hatırlatarak, “İbadetin en önemli ksımı da birlikteliktir. Biz Beşiktaşlılar birbirimizi samimiyetle seven büyük bir aileyiz. Ben bu ailenin mensubu olmaktan ötürü büyük gurur duydum. Bu ailenin içerisinde hep beraber geçiriyoruz günlerimizi. Bu ailede samimi olarak birbirimizi sevmek ve kenetlenmek, bu camianın en önemli ve yüceltecek konudur. İnsanların görevleri değişecek. Ben yarın bir gün başkanlıktan ayrılacağım ama bu ailenin içerisinde hep yer alacağım. Ana amacımız; Beşiktaşlılık duruşuyla hareket etmemiz. Bu büyük camianın mensubu olmaktan gurur duymalıyız. Allah nasip ederse bir daha ki bayramı İnönü Stadyumu’muz da büyük salonlar yapıyoruz. Önümüzdeki bayram Allah bize İnönü’de bayramlaşmamızı nasip etsin.
Beşiktaş’ın bugün düzenlenen bayramlaşma töreninde, geçen hafta Sezer Öztürk ile kavga ettiği iddia edilen İbrahim Toraman’ın da olması dikkatleri çekti.
(İHA)