BIST 10.183
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.388,57
HABER /  SPOR

Fikret Orman'a Beşiktaş'tan büyük şok! Başkanlık yaptığı kulüpten ihraç ediliyor

BEŞİKTAŞ eski başkanı Fikret Orman’a ihraç şoku... Beşiktaş Kulübü’nün 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu, Akatlar Spor Salonu’nda başladı. Bazı üyeler, Fikret Orman'ın kesin ihracı için divan kuruluna dilekçe verdi. Dilekçe işleme konulurken, Fikret Orman dönemi ibra edilmedi...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü’nün 2019 Yılı Olağan İdari Ve Mali Genel Kurulu başladı. Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu tam kadro olarak katılırken, Kongre Divan Başkanlığı’na Engin Baltacı seçildi.

Beşiktaş Yönetimi’nin önerdiği isim olan Engil Baltacı, kongre üyelerinin çoğunluğunun oyunu aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından genel kurul başladı.

Fikret Orman dönemi ibra edilmedi!

Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetimi, 01.01.2019-12.05.2019 dönemi için hem idari hem de mali yönden ibra edilmedi.

Çebi dönemi ibra edildi

Beşiktaş Kulübünde Ahmet Nur Çebi başkanlığında 20.10.2019-31.12.2019 döneminde görev yapan yönetim kurulu idari ve mali yönden ibra edildi.

Fikret Orman için ihraç talebi

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman’ın kesin ihraç talebiyle disipline sevki için verilen önerge oy çokluğuyla kabul edildi.

Divan Başkanlık Kurulu’na verilen önergede ‘Yetkisiz şekilde 510 milyon TL bütçe aşımı yapması’, ‘Bir genel kurul üyesinin darp edilmesi’, ‘Sahte evrakla kulübe sporcu kıdemiyle üye yapılması’, ‘30’dan fazla taraftarın evinden gözaltına alınması’ ve ‘Kulübün borç yükünün altında kalması’ iddialarıyla Fikret Orman’ın ihraç edilmesi talep edildi. Genel Kurul’da yapılan oylama sonucunda oy çokluğuyla önerge kabul edildi. 

Haberin Devamı

Araba letgo oto+’tan alınırLetgo TRArabaları gör

Arabanın gerçek değerini biliyor musun?LetgoTeklif Al


  
by Taboola 

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Bundan sonraki süreçte yönetim kurulu gerekli gördüğü takdirde ihraç talebiyle Fikret Orman’ı disiplin kuruluna sevk edecek ve buradan çıkacak karara göre hareket edecek.

Genel kurulda Fikret Orman’ın son iki dönemine ait yönetim kurulu üyeleri için de kürsüde bir masa yer aldı. Fikret Orman kongreye katılmazken, eski yöneticiler Erdal Karacan ve Serkan Yazıcıoğlu eski yönetim kuruluna ayrılan bölümde oturdu.

ORMAN'DAN BASIN TOPLANTISI KARARI

2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda ihraca dair verilen önergelerin kabul edilmesi sonrası Fikret Orman'ın saat 17.00'da basın toplantısı düzenleyeceği ve karara sert bir şekilde tepki göstereceği belirtildi.

SİNAN VARDAR'IN İHRACI YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

Sinan Vardar hakkında verilen ihraç kararının yeniden gözden geçirilmesi için disiplin kuruluna gönderilmesi yönünde verilen önerge, oy birliğiyle kabul edildi.