BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

FETÖ'cü gazete ve televizyonlar! Bu liste şoke etti

YOZGAT Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'cü gazeteleri ve televizyonları listeledi. İddianameye giren medya listesinde şoke eden kurumlar yer aldı. Türkiye ve Yeni Asır gazetesi FETÖ'cü mü?

Abone ol

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanıp Yozgat Ağır Ceza Mahkemesine sunulan 11 sanıklı, 110 sayfalık 2017/21 numaralı iddianamede skandal bir hata yapıldı...

FETÖ'cü diye listelenen gazeteler ve televizyonlar arasına bununla hiç ilgisi olmayan kurumlar dahil edildi. Yeni Şafak gazetesinin televizyonu TV Net, İhlas grubunun amiral gemisi Türkiye Gazetesi ve Turkuvaz Grubu bünyesinde Ege bölgesine yönelik yayın yapan Yeni Asır gazetesi, FETÖ iddianamesine girdi.

Hazırlanan FETÖ'cü medya listesi savcıların ne kadar baştan savma iddianame hazırladığını gösterdi. Bu gazetelerin ve televizyonların künyelerine bile bakılsa böylesi 'ucuz' hata yapılmazdı.

MENZİL VE NURCULARIN RADYOSU DA LİSTEDE

İddianamede ayrıca Menzil Cemaatine ait Semerkand Grubu bünyesindeki Radyo 15 ve iktidara yakın Nur cemaatlerine ait Nesil Yayın Grubuna ait Moral FM de “FETÖ-PDY” yayınları arasında gösterildi.