BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.439,43
HABER /  EKONOMİ

Pegasus 'Uç Uç Günleri' Mart ayı indirim kampanyaları

Pegasus, her ayın ilk Perşembe günü düzenlediği “Uç Uç Günleri” kampanyasında Mart ayında Pegasus Plus Kart sahiplerini %40, Pegasus Plus üyelerini %30 ve diğer tüm misafirleri ise %20 indirimli uçuruyor.

Abone ol

Mart ayının Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 2-3 Mart tarihlerinde www.flypgs.com‘dan veya mobil uygulamasından alan misafirler, 1 Nisan – 22 Haziran 2017 tarihleri arasındaki tüm uçuşlarda indirimli fiyatlardan yararlanabilecek.

Pegasus Plus üyesi olmayan misafirler, Uç Uç Günleri kampanyasından %30 indirimli yararlanmak için biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil uygulaması üzerinden programa ücretsiz üye olabilir ve Pegasus Plus ayrıcalığı ile seyahat etmenin tadını çıkarabilirler. Pegasus Plus programının ING Bank ile ortak kredi kartı Pegasus Plus Kart’a başvurmak isteyenler ise www.ingbank.com.tr/tr/sizin- icin/kartlar/ing-pegasus-plus- kart adresini kullanabilir.

Misafirler, Pegasus’un 32’si yurt içinde olmak üzere 40 ülkede bulunan toplam 100 uçuş noktası ve güncel kampanyalarıyla ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

Pegasus Plus nedir?

Pegasus Hava Yolları’nın ücretsiz üye olunabilen ve gerçekleştirilen tüm uçuşlardan bol Uçuş Puan kazandıran uçuş programıdır.

Pegasus Plus’a üye olmak çok kolay

Pegasus Plus’a üye olmak isteyen misafirler, Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden ya da 7737’ye Ad, Soyad ve TC Kimlik numaralarını göndererek ücretsiz üye olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dâhil olabilir.