BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

FETÖ lideri Fethullah Gülen kalp krizi geçirdi iddiası

15 Temmuz iddianamelerinde darbe girişiminin bir numaralı sanığı olan Fethullah Gülen'in kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Hüseyin Gülerce sosyal medya hesabından bu iddia ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Abone ol

Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, FETÖ'nün elebaşısı Fethullah Gülen'in kalp krizi geçirdiğini iddia etti. Gülerce, Gülen'in Pensilvanya'daki yardımcısının kalp krizine ilişkin attığı tweeti paylaştı. Gülerce'nin bu iddiasının ardından FETÖ'cü hesaplardan Gülen'e ait olduğu belirtilen yeni bir fotoğraf paylaşıldı.

İddiaya göre; Osman Şimşek söz konusu bilgiyi Twitter adresinden önce paylaştı, sonra hemen sildi.

Gülerce'nin tweet'inde Gülen'in yardımcı olarak belirtilen Osman Şimşek, Gülerce'yi yalanlayarak "Zavallı haramiler ve trolleri yine yalan haberde teselli arıyorlar" diye cevap verdi. 

Hüseyin Gülerce, Twiter hesabında şunları yazdı:

"Pensilvanya'daki yardımcılarından Osman Şimşek, F. Gülen'in kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Hastahaneye götürürlerse Gülen'i öldürebilirler"

           

Sosyal medyada tartışılan bu paylaşımla ilgili olarak FETÖ'cülerin algı operasyonu için böyle bir paylaşımda bulundukları yorumları da yapıldı. 

Kalp krizi iddialarının ardından bazı hesaplar tarafından terörist başının yeni bir fotoğrafı paylaşılarak, Gülerce yalanlandı.