BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fenerin muhtemel 11i

Fenerbahçe yarın Gaziantep deplasmanında. Muhtemel 11'i şöyle:

Abone ol

Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nda rakip sahalarda üst üste 3 maç yapacak Fenerbahçe, deplasman serisinin ilk mücadelesinde yarın Gaziantepspor karşısında galibiyet hedefliyor.

Ligin ilk yarısında deplasman maçlarında puan kayıplarıyla kötü bir grafik çizen sarı-lacivertliler, Gaziantepspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Ligde ikinci yarıya sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak puan kaybıyla başlayan sarı-lacivertliler, Gaziantepspor önünde 3 puan arayacak.

ALEX OYNUYOR, AURELIO CEZALI

Fenerbahçe’de sakatlığı düzelen Alex, Gaziantepspor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Brezilyalı futbolcunun yokluğunda çıktığı ikinci yarının ilk maçında puan yitiren sarı-lacivertliler, Gaziantepspor mücadelesinde bu önemli kozunu kullanabilecek.

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart cezalısı Aurelio ise forma giyemeyecek. Brezilyalı oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü sarı kartla bu sezon 4. sarı kartına ulaşmıştı.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor ile yapılan maçta ilk 11’de yer vermeyerek dinlendirdiği bazı futbolcuları, Gaziantepspor mücadelesinde sahaya sürecek.

Bu maçta ilk 11’de yer almayan Gökhan, Lugano, Deivid, Uğur ve Semih’in yarınki mücadelede takıma girmesi, Zico’nun cezalı Aurelio’nun yerine orta alanda Kemal’a görev vermesi bekleniyor.

Brezilyalı çalıştırıcının sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Kemal, Uğur, Alex, Semih.

SEMİH VE KEZMAN, SARI KART CEZASI SINIRINDA

Fenerbahçe’de, Gaziantespor maçı öncesi Semih ve Kezman, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

3’er sarı kartları bulunan iki futbolcu, Gaziantepspor karşısında forma
giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 20. haftadaki Sivasspor maçında cezalı olacak.