BIST 10.046
DOLAR 32,25
EURO 34,64
ALTIN 2.412,15
HABER /  GÜNCEL

Fener'in Alex'i hangi takıma gidiyor?

Fenerbahçeli Alex De Souza sözleşmesinin yenilenmemesi durumunda ülkesine döneceğini söyledi

Abone ol

Fenerbahçe'de Alex De Souza depreminin yankıları sürüyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitmesine rağmen yönetimden uzatma teklifi almayan ve önceki gün "Artık tekliflere açığım" açıklamasını yaparak gündemi sarsan Alex'in geleceği merak konusu.

Twitter hesabında mesaj bombardımanına tutulan Brezilyalı 10 numara için sanal alemde de savaş var. Cruzeiro'nun taraftarları Alex'in takımlarına dönmesi için eski kaptanlarını baskı altına almaya başladı. Fenerbahçeliler de Alex'in takımda kalması konusunda neredeyse hemfikir. 

FENER YOKSA BREZİLYA 

Takım arkadaşları, "Alex en kötü zamanlarımızda bizi ayağa kaldıran, dengede tutan isim. Ayrıca profesyonelliği ile örnek oluyor. Fenerbahçe Alex'i kaybederse, ciddi sıkıntı olur" diyerek kaptanlarına destek oluyor.

Teknik direktörü Aykut Kocaman ile yıldızları barışmayan, yönetimin konuşma yasağına uymayan 33 yaşındaki sambacının, Galatasaray'a gitme ihtimali de daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

Ancak Alex'in Brezilyalı takım arkadaşları ile yaptığı görüşmelerde, "Türkiye'de bu kadar uzun süre kalmamdaki en büyük etken Fenerbahçe'de bulduğum huzurdu. Bu saatten sonra Fenerbahçe'den ancak ülkeme dönmek için ayrılırım. Türkiye'de başka takımda oynamam" dediği öğrenildi.