BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.420,21
HABER /  SPOR

Feneri Avrupada tanımazlar

Galatasaray’ın yeni transferi Volkan Yaman Fenerbahçelileri kızdırdı.

Abone ol

Galatasaray’ın yeni transferi Volkan Yaman bugün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı sırasında Fenerbahçe tarafından da istendiğini ve neden Galatasaray’ı tercih ettiğine dair bir soru üzerine Volkan “Biz ailece Galatasaraylıyız. Fenerbahçe’ye gitsem babam benimle konuşmazdı. Kendisi Galatasaray’a son derece bağlı. Yıllarca Avrupa’da yaşadım ve büyüdüm. Bana da en sıcak gelen kulüp Galatasaray oldu. Avrupa’da tanınmış tek kulüp Galatasaray’dır. Avrupa’da Fenerbahçe’yi bilmezler ve Galatasaray o yüzden benim için hep öndeydi” şeklinde konuştu.

Antalyaspor'dan alınan Volkan başarı için rekabetin kesinlikle gerektiğini belirtip, 'Sadece benim ya da Servet'in mevkiisinde değil her mevkiide rekabet var. Bu da Galatasaray'ı başarıya götürecek. Almancam Türkçemden iyi olduğu için Kalli ile diyalog benim açımdan daha iyi. Kendime güvenmesem Galatasaray'a gelmezdim. Başarılı olacağıma inanıyorum. Her futbolcunun hedefi İstanbul ama merdivenleri yayaş yavaş çıkmak lazım. Önce Antalya'ya geldim, ikinci ligde oynadım. Antalyaspor ile süper lige çıktık. Ve 1 yıl sonunda Allah'a şükür başardım ve Galatasaray'dayım.' diye konuştu.

Türkiye'nin kendisini Yunanistan milli maçı sayesinde tanıdığını dile getiren genç oyuncu, 'Yunanistan maçında oynayacağımı son ana kadar bilmiyordum. Tatildeyken çağrıldım.Ssonradan katıldığım kampta, maçta İbrahim abi sakatlandı. İbrahim abi kolay kolay sakalanmazmış ve bana fırsat doğdu. Maç içinde Tuncay abi ve Hakan abi beni sakinleştirdiler ve başarılı olduğumu, iyi bir oyun sergilediğimi düşünüyorum. Bu kadar hızlı yükseleceğimi hiç beklemiyordum.' diye konuştu.