BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.401,01
HABER /  MAGAZİN

Benimki pembe, onunki mavi

Armağan ile evlenen Bülent Ersoy, evliliği ile ilgili ilk kez konuştu. Ersoy, bakın ne dedi...

Abone ol

Bülent Ersoy'un Popstar Alaturka yarışmasında tanıştığı Armağan Uzun'la olan evliliği çok tartışıldı. Yankıları hala devam eden evlilik hakkında Ersoy ilk kez konuştu.

BUNUN NERESİ YANLIŞ

Ersoy, günlerdir ağır bir dille eleştirildiğini, bu eleştirilerin hiçbirini hak etmediğini belirterek, "Pembe nüfus kağıdına sahip bir hanımefendi olarak, mavi nüfus kağıtlı bir beyefendi ile Türk medeni kanuna göre evlenmişim. Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yoktur" dedi.

EVLİLİK HAKKINDA Kİ İDDİALAR

Bu sürpriz evliliğin hemen ardından ilginç iddialar peş peşe gelmeye başladı.

İddiaların başında, Ersoy'un aslında evlenmediği var. Ayrıca Armağan Uzun'un Bülent Ersoy'la para karşılığında evlendiği, ünlü sanatçının Uzun ailesine Torba'da bir daire satın aldığı, her iki tarafın ailelerinin de bu ilişkiye onay vermediği için düğüne gelmediği gibi iddialar da birbiri izledi.

AİLELER NİKAHA KATILDI

Ersoy suskunluğunu bozdu. İddialara cevap veren Ersoy ilk olarak ailelerin nikaha katılmadığı konusuna değindi.

Ersoy, "Nikahımda, damadın annesi hanımefendi, babası beyefendi, damadın ablası ve ağabeyi, amcaları, dayıları ve yengeleri olmak üzere bütün aile efradı da hazır bulunuyordu. Bir şey daha söylemek isterim ki, hadlerini aşarak kendince asılsız hayali yorumlarda bulunan bazı basın mensupları da benim tarafımdan damat ve ailesine taşınır veya taşınmaz mal varlıklarının verildiğinden bahsetmişler. O kişileri ispata davet ediyorum. Bu söyleşinin yapıldığı an dahil olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin tapu sicil kayıtlarında veya araç sicil kayıtlarında 'Uzun' ailesi üzerine herhangi bir satış yapılmışsa, bunları ispatlayacaklar. Tüm banka hesapları da incelensin, bakalım ortaya ne çıkacak" dedi.