BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerden Cimboma yardım

Adnan Polat'ın başlattığı kampanya Galatasaraylılar'dan çok Fenerbahçeliler destek verdi!

Abone ol Mali dar boğazdan geçen ve her geçen gün borçları artan G.Saray'da, eski yöneticilerden Adnan Polat'ın başlattığı kampanyanın ardından Fenerbahçeli'ler de ezeli rakiplerine yardıma koştu. Ancak dekontlardaki ifadeler sarı kırmızılıları çileden çıkartacak cinsten...

KONYA  F.BAHÇELİ'LERDEN 5 BİN YTL

Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan, sosyal yardımlarıyla tanınan bir dernek olarak, ekonomik açıdan zor durumdaki Galatasaray'a 5 bin YTL göndereceklerini belirtti.

Kaşdoğan, 2004 yılında Konya'da yıkılan Zümrüt Apartmanı'nda ölen kişiler için, Üçler Mezarlığı'nda düzenlenen anma töreninin ardından, gazetecilerin Galatasaray'ın mali durumu hakkında yönelttikleri soruları yanıtladı.

Eski Galatasaray yöneticilerinden Adnan Polat'ın, kulübün borçlarının ödenmesi için başlattığı yardım kampanyasını takdirle karşıladıklarını belirten Kaşdoğan, “Galatasaray bizim ezeli rakibimiz, ancak bu tatlı rekabet olmadan, Galatasaray'sız bir ligin tadının olacağını düşünmüyoruz. Sosyal yardımlarıyla tanınan bir dernek olarak ekonomik açıdan zor durumdaki Galatasaray'a 5 bin YTL göndereceğiz” dedi.

Kaşdoğan, yapılan bu yardımın, Galatasaraylı'larda tepkilere neden olup olmayacağına soran bir gazeteciye, “Bunda samimiyiz ve bağışı yürekten yapıyoruz. Hatta bu yardım kampanyasına Konya Galatasaraylılar Derneği de katılmalıdır. Bunda mesele yapılacak bir durum yok. Galatasaray ekonomik durumunu düzeltirse, bizim yaptığımız bu bağışı Anadolu'da bir okula gönderebilir” diye konuştu.

6-0'IN HATRINA

Adnan Polat'ın canlı yayında kampanyayı başlatmasının ardından sarı lacivertliler de bankalara gidip kulübün belirtilen hesap numaralarına para yatırmış ve dekonta da espri olarak, "6-0'ın hatrına", "Ezeli rakibim, sakın batma yoksa biz kimi yeneceğiz?", "Bir kibrit de biz çakıyoruz" gibi ifadeler yazdırmışlardı.