BIST 10.400
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.409,50
HABER /  SPOR

Fenerden Carlos açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Real Madridli Roberto Carlos ve Kayserisporlu Gökhan Ünal' ile ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Real Madridli futbolcu Roberto Carlos ve Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın transferine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Daha öncede Roberto Carlos ile ilgili çıkan haberleri yalanlayan kulüp, internet sitesinde yaptığı açıklamada, bugün medyada Brezilyalı oyuncunun transferiyle ilgili haberin de gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Açıklamada, ''Roberto Carlos'un transferine ilişkin olarak yapılanhaber, tamamen hayal mahsulü olup gerçek dışıdır. Bu haber içeriği transfer ile kulübümüzün bir alakası olmadığı gibi sponsorumuz Avea'nın da hiçbir ilgisi bulunmamaktadır'' denildi.

Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın, Fenerbahçe'ye transferi konusundaki haber için de ''Gökhan Ünal'ın transferine ilişkin haber de tamamen hayal mahsulü olup, oyuncumuz Zafer Biryol'un da psikolojik olarak yıpratılmaya çalışıldığı aşikardır'' açıklaması yapıldı.

Bu haberlerle taraftarın yersiz bir beklentiye sokulduğu vurgulanan açıklamada, ''Haber içeriği halka açık şirketimiz hakkında da manipülatif haber niteliğinde olup, bu asılsız haberlere karşı doğmuş ve doğacak her türlü yargısal haklarımız kullanılacaktır'' denildi..