BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Fenerde kulisler hareketli

Başkan kim olacak? Yarın Türkiye'ye dönecek olan Yıldırım camianınn önde gelen isimleriyle görüşecek.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı yarın Türkiye'ye dönecek, iki gün camianın önde gelen isimleriyle görüşecek. Aziz Yıldırım'a kalması için baskı yapılacak, aksi halde ortak aday belirlenecek

Fenerbahçe'de görevden ayrıldığını açıklayan ve ardından yurt dışına çıkan Aziz Yıldırım'ın yarın Türkiye'ye geri dönmesi bekleniyor.
Yıldırım'ın pazartesi ve salı günleri camianın önde gelen isimleri ile bir araya gelerek olağanüstü kongrede izlenecek yolu tartışacağı belirtildi.
Ortak bir aday üzerinde uzlaşmaya varılması halinde Aziz Yıldırım'ın bu isme destek vereceği öğrenildi. Toplantılarda Yıldırım'a tekrar seçime girmesi yönünde yoğun baskı kurulacağı ve kesin tavrını ortaya koymasının isteneceği belirtildi.

100. yıl öncesi büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'de hoca arayışlarnı da tüm hızıyla sürüyor. Önce teknik direktör sorununu çözmek isteyen Aziz Yıldırım'ın, Brezilyalı Parreira ve Scolari'nin yanı sıra birçok İtalyan çalıştırıcı ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Pazarlıklar sürüyor

Sarı - lacivertli kulübün öncelikli hedefinin Parreira veya Scolari'den birini takımın başına getirmek olduğu belirtildi. Ancak yönetimin, bu ikilinin yanısıra İtalyan Alberto Zaccheroni, Fabio Capello, Luciano Spaletti, Claudio Ranieri ve Francesco Guidolin ile de pazarlıklar yaptığı belirlendi.

Öğrenciler Yıldırım için Saraçoğlu'nda

Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım'ı görevi bırakma kararından vazgeçirmek için hareketlilik sürerken, kulübün İzmir'deki futbol okulundan gelen 250 öğrenci, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ''Büyük başkan bizi bırakma'' yazılı pankart açtı.

Açlık grevi bitti

İzmir'den bu sabah İstanbul'a gelen futbol okulu öğrencileri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdikten sonra, maraton tribününde, başkan Yıldırım'a çağrıda bulunmak için üzerinde ''Büyük başkan bizi bırakma'' yazısının yer aldığı bir pankart açtı.
   
Aileleriyle birlikte 5 otobüsle İstanbul'a gelen öğrenciler, statta bulunan Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium mağazasının yanı sıra Dereağzı Tesisleri'ni de gezdi.

Dernekler İstanbul'da toplanıyor

Fenerbahçe Kulübü'nde başkanlığı bırakma kararı alan Aziz Yıldırım'ı bu kararından vazgeçirme çabaları sürüyor. Fenerbahçe Kulübü derneklerinin, Aziz Yıldırım'ın göreve geri dönmesi için 30 Mayıs Salı günü İstanbul'da toplanacağı bildirildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve Avrupa'daki 100'e yakın Fenerbahçe dernek başkan ve temsilcilerinin katılacağı toplantı, saat 11.00'de Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri balo salonunda gerçekleştirilecek.