BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ecevit HALEN KOMADA

Bülent Ecevit komadan çıkamadı. Tedavi gördüğü GATA Ecevit'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi gören eski Başbakan Bülent Ecevit'in sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı açıklandı.

GATA'dan yapılan yazılı açıklamada, ''Sayın Bülent Ecevit'in sağlık durumu, daha önce açıklandığı şekilde devam etmektedir'' denildi.

GATA'nın daha önceki açıklamasında, Ecevit'in koma durumunun devam ettiği kaydedilerek, ''Yaşam destek ünitesine bağlı olarak solunum ve dolaşım fonksiyonları stabil olup, anestezesiyoloji yoğun bakım ünitesinde genel destek tedavi ve bakımı sürdürülmektedir'' denilmişti.

SARIGÜL'DEN ZİYARET

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'i tedavi gördüğü GATA Hastanesinde ziyaret etti. Sarıgül, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Ecevit'in siyasete nezaketi ve dürüstlüğü getirdiğini, kendisinden çok şey öğrendiklerini söyledi. Ecevit'in Türk siyasetinin ender ve önemli kişilerinden olduğunu vurgulayan Sarıgül, ''Allah'tan kendisine şifa diliyorum. Bütün dualarımız sayın Ecevit'le beraber. İnşallah en kısa zamanda
iyileşerek aramıza döner'' dedi.