BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Kıraçtan evlenme kararı

Kıraç, uğrunda şarkı yazdığı Hacı dizisinin oyuncusu Ayşe Şule Bilgiç ile evlenme kararı aldı.

Abone ol

 Güzel oyuncu, geleneklere uygun bir şekilde dünya evine girmeyi düşlüyor...

Hacı dizisinin gazeteci kızı Ayşe Şule Bilgiç, "Her şey olmak istediğim için oyuncu oldum" diyerek başladığı söyleşimizde Kıraç'la olan evlilik planlarını da anlattı. Motosiklet tutkusuyla tanıdığımız Bilgiç, düğününe motorsiklet yerine at üzerinde gitmek istiyor. Sonbaharda evleneceklerini ancak henüz kesin bir tarih belirlemediklerini söyleyen Ayşe Şule Bilgiç; nasıl bir gelinlik giymeyi hayal ettiğini, düğününü nerede yapmak istediğini büyük bir içenlikle dile getirdi...

- Sizi Kıraç'ın oyuncu sevgilisi olarak tanıdık. Ama gazetecilik de yapmışsınız. Hangisi sizi daha iyi anlatıyor?

Gazetecilik yanında tiyatro ve sinema da okudum. Ne olabilirim diye düşündüğümde her şey olmayı hayal ederdim. Her şey olmak için yapmam gereken oyuncu olmaktı. Her projede ayrı bir karakteri canlandırıyorsunuz. Kimi zaman âşık bir genç kız, kimi zaman bir anne, kimi zaman bir gazeteci, kimi zaman fakir, kimi zaman zengin... Açıkçası oyunculuk beni daha çok çekiyor. Yaptığım işten inanılmaz keyif alıyorum.

- Bu saydığınız karakterlerin hepsini oynayabildiniz mi, yani sizin deyiminizle her şey olabildiniz mi?

Henüz her şey olamadım. Bu sıralar hep kendimle bire bir örtüşen rollerde oynadım. Hep istediğim bir rol var... 30-32 yaşlarında bir anneyi oynamak.

- Macerayı sever misiniz mesela bir aksiyon filminde rol almayı düşünür müsünüz?

Macerayı severim, bir aksiyon filminde oynayabilecek kadar yeteneğim de var. Sürati severim. Motosiklet hayatımda vazgeçilmez bir tutku. Bana hep 'motorlu kız' diyorlar. Ralli yarışlarına da katıldım. Motora bindiğimde her şeyi unutuyorum. Kaskı başıma taktığımda her şey dışarda kalıyor. Bir ben, bir motor ve bir de yol var. Başka hiçbir şey yok. Bu duygu bambaşka bir şey. Tarif edilemez.

- Kıraç'la evliliğe ne zaman karar verdiniz, teklif nasıl gerçekleşti?

Kıraç, beni annemden ve babamdan istedi. Kıraç beni istemeye geldiğinde elbette ayrı bir heyecan yaşadım. Babam biraz nazlandı. Ama birkaç saat sonra "olur" dedi. Aslında doğal ve doğru olan da buydu.

- Düğün için bir gün tespit edildi mi? Kısmetse ne zaman evleneceksiniz?

En kısa zamanda... Şu sıralar dizi çekimlerim var. Bu nedenle bekliyoruz. Çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Yaz aylarında da Kıraç'ın birçok konser programı var. Sanırım sonbaharda evleniriz.

Düğünüm davullu zurnalı olsun

- Sade bir nikâh töreni mi yoksa görkemli bir düğün mü düşünüyorsunuz?

Benim içimden geçen güzel bir kır düğünü. Davullar çalınmalı, kına geceleri yapılmalı, en azından üç gün üç gece düğün olmalı. Ha unutmadan halaylar da çekilmeli. Ne güzel olur, bu duyguları yaşamayı çok özledim. Salon düğünlerini oldum olası sevmiyorum. Çok soğuk oluyor. İnsanlar; takım elbiselerle kravatlı... Düğünümde erkekler halay çekmeli, kadınlar kendi aralarında şarkılar söyleyerek oyunlar oynamalı. Gece ateşler yakılıp üzerinden atlanmalı. Hem kız tarafı hem de erkek tarafı gönüllerince eğlenebilmeli. Şehir yaşamında bu duyguları tadamazsınız.

“Motorlu kız” beyaz at istiyor

- Düğününüze motosikletinizle gitmek ister misiniz?

Motora binmeyi çok seviyorum. Kendimi motorun üzerinde daha bir özgür hissediyorum. Ama beyaz bir at üzerinde gelin gitmek... Bu daha hoş olur...

- Gelinliğinizi seçtiniz mi?

Henüz bir seçim yapmaya zamanım olmadı. Ama sade bir gelinlik olsun istiyorum.

- Çeyiziniz hazır mı? Ne kadar altın istiyorsunuz?

Elbette çeyiz hazır. Düğün gününü kararlaştırdığımız zaman gelinliği de beğenirim. Öyle ağırlığımca altın falan istemem. Hiç düşünmedim. Erkek tarafını fazla yoramam. Adet yerini bulsun az ya da çok önemli değil.

Söyleşi: Bediz Doğan
Kaynak: