BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den transfer bombaları! Listede 5 isim var

Fenerbahçe sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun transfer listesinde Costa, Hulk ve Jese Rodriguez gibi bonservissiz isimlerin yanında Bakasetas ve Visca gibi ligin ustaları var.

Abone ol

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe, Ocak ayı transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı. Sarı Lacivertlilerde sportif direktör Emre Belözoğlu, transfer listesine 5 ismi birden aldı. Sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik heyetin ilk yarıyla ilgili hazırladığı raporda kaliteli bir forvet ile gol+asist üretebilen bir orta saha&kanat ihtiyacının dile getirildiği belirtiliyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; özellikle iç sahada kapanan takımları açmakta zorluk yaşayan sarı-lacivertliler; Diego Costa, Hulk (bugün serbest kalıyor) ve Jese Rodriguez gibi bonservisi olmayan yıldız isimleri radara aldı. Oyuncuların şartları araştırılıyor.

Takas+para önerisi yapılacak
Ayrıca Alanyaspor'un Yunan maestrosu Bakasetas ve Başakşehir'den Edin Visca da transfer listesinde yer alıyor. İki isim için de ocak ayında tekrar nabız yoklanacak. Takas+para önerisi yapılacak.

İki isim de istekli
Erol Bulut'un eski öğrencisi Bakasetas hem de Visca'nın Fenerbahçe'de oynamak için istekli Yönetimin bazı sürpriz isimlerle de temasta olduğu öğrenildi.