BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.400,55
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den Trabzon'a tişörtlü cevap

Sivaspor'u 4-3 yenerek 2010-2011 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe, 4 Eylül Stadı'nda şampiyonluk turu attı.

Abone ol

Maçın bitimiyle birlikte saha içinde sevinç yumağı oluşturan Fenerbahçeli futbolcular, daha sonra tribünlere giderek şampiyonluğun sevincini taraftarıyla paylaştı.

TİŞÖRT GİYİP YENİDEN SAHAYA ÇIKTILAR

Tribünlerde yanan meşaleler renkli görüntüler oluştururken, futbolcular eşlerinin bulunduğu VIP tribünü önüne gelerek bu bölümdeki taraftarlarla birlikte tezahüratlar yaptılar.

Sarı-lacivertli ekibin bu sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, saha içine inen eşi Daiane'ye sarılıp öperek şampiyonluğun sevincini eşiyle paylaştı.

Şampiyonluğa oldukça sevinen Fenerbahçeli futbolcular, kutlamalardaki coşkusuyla dikkati çekti.

Futbolculardan Semih Şentürk başına sarı ve lacivert renklerden oluşan peruk takarken, bazı yabancı oyuncular taraftarların renkli şapkalarından taktı.

Sarı-lacivertliler, taraftarıyla yaşadığı şampiyonluk sevincinin ardından soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe, 2010-2011 futbol sezonunda kazandığı lig şampiyonluğu kupasını İstanbul'da yapılacak törenle alacak

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'u 4-3 yenerek 2010-2011 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, Sivas'ta büyük bir coşku yaşadı.

Sarı-lacivertli futbolcular, saha içinde kenetlenerek kale arkasında bulunan ve tezahüratlar yaparak stadı henüz boşaltmayan taraftarlarının yanına giderek birlikte tezahürat yaptı.

Büyük bir coşkunun yaşandığı tezahüratların ardından futbolcular soyunma odasına geri dönmek üzereyken, tribünlerdeki taraftarlar sahaya girdi ve saha bir andan binlerce taraftarla doldu.

Soyunma odasına doğru giden futbolcuları yakalamaya çalışan taraftarlar, futbolculara sarılarak onları tebrik etmeye çalıştı.

Bir ara kaleci Volkan Demirel'i omuzlara alan taraftarlar, sarı-lacivertli kaleciye sevgi gösterilerinde bulundu.

FUTBOLCULAR ZOR ANLAR YAŞADI

Kalabalığın arasında kalan futbolcuların, şampiyonluk sevinci yaşarken zor anlar geçirdikleri de görüldü.

Stat hoparlörlerinden yapılan anonslarda sahanın boşaltılması istenirken, anonsu dinlemeyen Fenerbahçeli taraftarlar saha içinde hatıra fotoğrafları çektirdi.

Sevinçlerini farklı şekillerde yaşayan taraftarlardan bir grubun timsah yürüyüşü yaptığı görüldü.



Maçın bitimiyle birlikte sahada yapılan kutlamalardan sonra soyunma odasına giden futbolcular, bir süre sonra üzerlerine ''Şampiyon Fenerbahçe. Biz Bize Yeteriz Çünkü Fenerbahçeliyiz'' yazılı tişörtlerle tekrar sahaya döndü.