BIST 10.614
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.430,85
HABER /  GÜNCEL

Trabzon taraftarı Erdoğan'a kızdı

Bordo-mavili taraftarlar, Aziz Yıldırım, Tayyip Erdoğan ve Bakan Faruk Nafiz Özak'ı protesto ettiler

Abone ol

Maçı restoran, kafe ve kahvehanelerde izleyen yüzlerce taraftar maçın bitiş düdüğünün ardından Kahramanmaraş Caddesi'nde toplandı.

Trabzonspor'un kaçan şampiyonluğunun ardından Bordo-mavili taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından Kahramanmaraş Caddesi'nde toplanarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ı protesto ettiler.

Kızgın taraftarlar burada uzun süre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ı protesto ettiler. Bordo Mavili taraftarlar daha sonra ara sokaklara dağılırken, Sanat Sokağı'nda bulunan İhlas Haber Ajansı canlı yayın aracına saldırdılar. Aracın üzerine çıkan taraftarlar araca zarar verirken, araçta bulunan canlı yayın ekibi bir süre aracın içinde mahsur kaldılar. Daha sonra polisin ve duyarlı taraftarların araya girmesi ile araca saldırı sona ererken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan Çevik Kuvvet ekipleri Kunduracılar Caddesi'ndeki AK Parti Seçim Bürosu önünde etten duvar örerek muhtemel bir saldırıya karşı geniş güvenlik tedbiri aldılar.