BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.436,69
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu için İtalyan modeli

Futbol kariyerine nokta koyan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin teknik ekibinde yer alacak. Emre Belözoğlu da aynı şekilde sezon sonu teknik kadroda yer almaya hazırlanırken sarı-lacivertli yönetim iki efsane için İtalyan modelini örnek aldı.

Abone ol

Volkan Demirel, Fenerbahçe'ki 17 yıllık futbol kariyerine nokta koyduktan sonra yeni bir göreve başlamanın hazırlığı içerisinde. Yıllardır birinci kaleci olarak görev yapan Volkan Demirel, 3. kaleci olmasının kendisini zorlayacağını düşündü. Yurt dışından teklifler gelse de doğru olanın artık yeni kariyerine bu sezonla birlikte başlangıç yapmak olduğuna karar verdi.

Avrupa kulüpleri örnek alındı
Milliyet'in haberine göre; Kulüpte yapılan son görüşme yaklaşık 5 saat sürdü. Burada Volkan’ın artık futbolcu olarak değil farklı rollerde kulübe yarar sağlamasının doğru olacağı fikri ağır bastı. Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde eski futbolcular nasıl idareci ya da teknik adam oluyorsa Volkan için de benzer bir plan yapıldı.

Milan ve Juventus örneği
Dahası gelecek sene futbol kariyerini noktalaması beklenen Emre Belözoğlu’nun da kulüpte idari olarak görev alması söz konusu. 
Bu durumla ilgili Milan ve Juventus örneği veriliyor. Bu iki kulüpte de eski futbolcuların idari ve teknik anlamda aldığı görevlerin benzerini Emre ve Volkan alacak. Volkan geleceğin teknik adamlığına, Emre ise sportif direktörlüğüne aday olacak. Milan’da Boban, Maldini, Juventus’ta da Nedved gibi kulübün sembol isimleri an itibariyle önemli ve farklı görevler üstleniyor.

Volkan’a unutulmaz veda
Volkan Demirel için özel bir jübile organizasyonu olacak. Başkan Ali Koç’un göreve geldiğinden beri eski futbolcular ve mevcut kadrodaki bazı isimlere hak ettiği değeri vermek isteyen Ali Koç, Volkan’a da unutulmaz bir veda yapılmasını istiyor. Futbolculuğa veda ederken Fenerbahçe tarihine yakışır bir organizasyon isteyen Koç, Avrupa’da büyük kulüplerin yaptığı özel bir maç ayarlanmasını düşünüyor. Fenerbahçe’de oynamış önemli oyuncuların olduğu bir jübile maçıyla Volkan’a güzel bir anı bırakılmasını amaçlıyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Volkan Demirel futbolu bıraktı eşi Zeynep Demirel'in duygusal mesajı olay
Foto Galeri Volkan Demirel futbolu bıraktı eşi Zeynep Demirel'in duygusal mesajı olay Galeriye Gözat