BIST 10.267
DOLAR 32,32
EURO 34,83
ALTIN 2.412,30
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de tatiller yarıda kesildi

Devre arası tatilini İstanbul'da geçiren oyuncuları arayan Fenerbahçe Menajeri Hasan Çetinkaya,Aziz Yıldırım'ın talimatını futbolculara iletti.

Abone ol

Fenerbahçe'de teknik adamlar yıllardır devre arası kamplarında oyuncularına çalışma programı verir. Kimi hocasını dinler programı uygular kimi de uygulamazdı. Bu uygulama ilk kez Aykut Kocaman'ın teknik adamlığı döneminde değişti. Devre arası tatilini İstanbul'da geçiren oyuncuları arayan F.Bahçe Menajeri Hasan Çetinkaya,
Aziz Yıldırım'ın talimatını futbolculara iletti. Futbolculara, "İstanbul'da olanlar Sancaktepe'de, yurt dışında olanlar da bulundukları yerlerde çalışacak" talimatını ileten Çetinkaya, burada Aykut Kocaman'ın verdiği programın uygulanacağını bildirdi.

Antalya'da pro lisans seminerinde bulunan Aykut Kocaman, kuvvet ve koşu olmak üzere yaklaşık 4 günlük ve günlük 2 saatlik program verdiği oyuncuların ayrı ayrı çalışma yapmasındansa birlikte yapmaları için Sancaktepe'nin kapılarını tekrar açtırdı. Ülke dışında olanlara ise verilen programları uygulamak zorunda oldukları iletildi.

ÜÇ GÜN ZORUNLU İDMAN

Bucaspor'la oynanan kupa maçından sonra verdiği 5 günlük iznin dün sona ermesi üzerine Kocaman kolları sıvadı. Oyuncuların birbiriyle kaynaşmaları ve aynı ortamda çalışmaları için kendisinin de başında olduğu ilk çalışmayı dün tamamladı. Koşu ve kuvvet çalışması yapan futbolcular, dün Sancaktepe'ye sabahın erken saatlerinde gelmeye başladılar. Pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere 3 günlük çalışmayı sürdürecek olan futbolcular, Aykut Kocaman'ın gözeteminde ikinci yarıya hazırlanacaklar.

KAPTAN ALEX ÖNCÜLÜK ETTİ

Yeni baba olan Alex, Noel'i İstanbul'da kutlamıştı. Brezilyalı yıldız da dün programa ayak uydurarak Sancaktepe'ye geldi ve çalışmaya katıldı. Yeni düğün yapmış olmasına rağmen Caner de tatil programını iptal edip Sancaktepe'deki çalışmaya dahil oldu. Cristian, Santos ve Lugano da verilen programı ülkelerinde uygulayacaklar. Teknik heyet verilen programla ilgili çalışmaya dahil oldu.
F.Bahçe'de birçok oyuncu tatillerini yarıda keserek İstanbul'daki çalışmaya katıldılar. Örneğin Bekir İrtegün, Dubai'deki tatilini tamamlamadan Sancaktepe Tesisleri'nin yolunu tuttu. Onun gibi birçok oyuncu da dün sabah soluğu Sancaktepe'de aldı.

OYUNCULARA İLK YARI KARNESİ

Tesislere gelen futbolculara teknik heyetin hazırladığı ilk devre raporu verildi. Futbolcuların ligin ilk devresi boyunca kaç dakika koştukları, ne kadar sprint attıkları, pas yüzdeleri ve toplu oyuna ne kadar katkı verdikleri birer dosya halinde futbolculara dağıtıldı. Oyuncuların her çalışmada neler yaptığını belirleyen program sayesinde bu raporları tutan Fenerbahçe teknik heyeti, ilk yarıda yapılan hataların tekrarlanmamasını istedi.

ÖZEL TAKİP SAATLERİ VERİLECEK

Yurt dışında olan Gökhan Gönül, Semih Şentürk ve yabancılar Mamadou Niang, Issiar Dia, Andre Santos, Cristian Baroni, Fabio Bilica'nın ise kollarına saat takıldı. Futbolcuların Aykut Kocaman'ın verdiği programı uygulayıp uygulamadıkları bu saatlerdeki verilerin bilgisayara aktarılmasından sonra anlaşılacak. Programı uygulamayan oyunculara ceza verilecek.

Hürriyet