Fenerbahçe Teknik direktörü Domenico Tedesco yönetime verdiği listede orta saha transferi istiyor. Fenerbahçe, Arabistan'da forma giyen N'Golo Kante izin resmi girişimlere başladı.
Abone olFenerbahçe’de Süper Kupa zaferi kutlamaları devam ederken teknik direktör Domenico Tedesco, sonraki hedefler olan Süper Lig ve UEFA Avrupa Lig’inde başarılar kazanabilmek için kadronun güçlenmesini istiyor. Sarı-lacivertli yönetime transfer listesi veren Tedesco, orta sahaya takviye bekliyor.
Basında çıkan haberlere göre; sarı-lacivertli ekip, dünya futbolunun önemli isimlerinden olan N'Golo Kante için Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ın kapısını çalıyor.
Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları ile Futbol Direktörü Devin Özek, sabahın erken saatlerinde Dubai'ye uçtu. İkili, Kante'nin menajeriyle kritik görüşmeler gerçekleştirecek. Sürpriz olmazsa transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.
TRANSFER DOĞRULANDI
İtalyan gazeteci Matteo Moretto da Fenerbahçe'nin N'Golo Kanté'yi transfer etmek istediği doğruladı.
Kante'nin Al-Ittihad ile sözleşmesi 2026 yazında sona eriyor. Tecrübeli yıldızın güncel piyasa değeri yaklaşık 4.5 milyon euro seviyesinde. Fenerbahçe, bu durumu lehine çevirerek bonservis yükünü minimuma indirmeyi hedefliyor.
FRED İLE YOLLAR AYRILIYOR
Öte yandan orta saha rotasyonunda değişiklik geliyor. Brezilyalı Fred'in takımdan ayrılığı neredeyse kesinleşti. Fred'in vedası sonrası Kante hamlesinin hız kazandığı belirtiliyor. Sarı-lacivertliler, bu ayrılıkla kadro dengesini sağlayıp yeni yıldızı kadroya katmayı planlıyor.